Ima 62 godine!

Pamtimo je iz kultnih filmova 80-ih, a danas izlaske izbjegava, ali je snimljena nakon dugo vremena

Elizabeth Perkins - 5 Elizabeth Perkins - 5 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Perkins - 8 Elizabeth Perkins - 1 Elizabeth Perkins - 3 Elizabeth Perkins - 4 Elizabeth Perkins - 5 Elizabeth Perkins - 7 Elizabeth Perkins - 2 +0 Elizabeth Perkins - 6 Galerija

Elizabeth Perkins ostvarila je uloge u nekima od omiljenih filmova svih vremena, no u javnosti je danas jako rijetko viđamo.

Američka glumica Elizabeth Perkins proslavila se uz svojega glumačkog kolegu Toma Hanksa u jednom od najlegendarnijih filmova 1980-ih "Big" i osigurala si uspješnu karijeru koja je potrajala gotovo četiri desetljeća.

No 62-godišnja Elizabeth danas se u javnosti rijetko pojavljuje, a paparazzi su je nakon dugo vremena uhvatili u ležernom izlasku. Na licu nije imala šminke i bila je obučena u tamnu kombinaciju, a rijetki bi je uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Elizabeth je uspješne uloge ostvarila i u filmovima "On kaže, ona kaže", "Obitelj Kremenko" i "Čudo u 34. ulici". Kasnije je glumila u pet sezona hit-serije "Trava", a nedavno je imala gostujuću ulogu u hvaljenoj NBC-jevoj drami "To smo mi" glumeći Janet Malone u nekoliko epizoda šeste sezone i posudila je glas u filmu "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet", koji je izašao prije nekoliko tjedana.

Iza sebe ima jedan neuspjeli brak s glumcem Terryjem Kinneyom koji je potrajao od 1984. do 1988. godine, a 2000. godine udala se za snimatelja Julija Macata i s njim je još uvijek.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Srećko Vargek Srećko Vargek i Severina - 6 Srećko Vargek i Severina - 4 Srećko Vargek i Severina - 1 +7 Srećko Vargek i Severina - 2 Celebrity Ovaj čovjek bio je Severinina velika ljubav, planirao ju je odvesti i pred oltar, a evo što im je presudilo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene