vrijeme joj ne može ništa

Od striptizete do seks-simbola: Crveni badić osigurao joj je zvjezdani status, a s 50 godina još mami uzdahe

Carmen Electra - 1 Carmen Electra - 1 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra - 1 Carmen Electra - 2 Carmen Electra - 3 Carmen Electra - 4 Carmen Electra - 5 Carmen Electra (Foto: Profimedia) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Galerija

Carmen Electra proslavila se u 90-ima u seriji "Spasilačka služba" koja ju je lansirala među zvijezde, a prije karijere u Hollywoodu radila je kao striptizeta.

Američka glumica i bivša Playboyeva zečica Carmen Electra 90-ih je stekla laskavu titulu seks-simbola koju opravdano nosi i danas.

Pogledaj i ovo Nicole Eggert - 1 potpuno se promijenila! Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

Carmen ovih dana puni okruglih 50 godina, a i dalje svojom pojavom izaziva divljenje gdje god se pojavi, dok je njezinih preko 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu ispod svake nove fotografije obasipaju komplimentima na račun mladolikog izgleda i zanosne figure.

Tako ih je za Uskrs počastila fotkom na kojoj pozira u kostimu seksi zečice u kojem ih je potpuno raspametila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carmen Electra (@carmenelectra)

Carmen svoju karijeru ponajviše duguje legendarnom glazbeniku Princeu. Kada ga je upoznala radila je kao striptizeta, a on joj je pomogao da izda svoj prvi singl, koji joj je poslužio kao sjajna odskočna daska na putu do Hollywooda. Pjevačku karijeru odmah je ostavila iza sebe i posvetila se glumi.

U seriji "Spasilačka služba" prvi put se pojavila davne 1997. godine, kada je bila 22-godišnjakinja, a uloga zanosne spasiteljice Lani McKenzie osigurala joj zvjezdani status.

Iste godine kada je počela glumiti u "Spasilačkoj službi", Carmen je pozirala za Playboy, a naslovnicu i stranice poznatog časopisa tijekom karijere krasila je još nekoliko puta.

Od devedesetih je ostvarila mnoštvo nezaboravnih uloga u filmovima kao što su "Mrak film", "Film za upucavanje" i "Spartanci dolaze", a zadnji film u kojem je glumila je horor "Book of Fire" iz 2015. godine.

Slavna ljepotica plijenila je pažnju i svojim burnim ljubavnim životom. Njezin najpoznatiji bivši je košarkaška legenda Dennis Rodman s kojim je bila u braku punih devet dana, 1998. godine. Zatim se 2003. godine udala za gitarista Davea Navarra, a vjenčanje su ovjekovječili i u MTV-jevoj reality emisiji. Taj brak potrajao je tri godine, a supružnici su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima. U travnju 2008. godine njezini su glasnogovornici potvrdili da je zaručena za Roba Pattersona, člana metal benda Otep. Zajedno su bili nekoliko godina, no 2012. su se razišli. O njezinom ljubavnom životu danas se ne zna ništa pa se pretpostavlja da je slobodna.

Kako je Carmen Electra izgledala na početku karijere i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +6 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene