evo kako izgleda danas

Karijeru joj je lansirao prvi hrvatski talent show, na neko se vrijeme povukla sa scene, a vratila se još jača nego prije!

Ivana Radovniković - 3 Ivana Radovniković - 3 Milivoj Keber/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Radovniković - 3 Ivana Radovniković - 4 Ivana Radovniković - 5 Ivana Radovniković - 6 Ivana Radovniković - 8 Ivana Radovniković - 13 Ivana Radovniković Ivana Radovniković Ivana Radovniković Ivana Radovniković +20 Ivana Radovniković - 1 Galerija

Ivana Radovniković proslavila se u talent showu "Story Super Nova Music Talents", nakon čega je ostvarila uspješnu glazbenu karijeru, a evo gdje je i kako izgleda danas.

Pjevačica Ivana Radovniković na sceni se pojavila davne 2003. godine u talent showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se bavio potragom za novim glazbenim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Svi su ga htjeli Snimili su božićni album koji je prodan u 100 tisuća primjeraka, a evo gdje su danas finalisti "Story Super Nove"

Kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj, show je izazvao veliko zanimanje publike i lansirao karijere brojnih naših pjevača, pa tako i Ivaninu.

Sada su se pojavile fotografije s njezina koncerta u kazalištu Mala scena iz 2007. godine, dok je još bila na vrhuncu popularnosti, a kasnije je zbog majčinstva pauzirala karijeru.

Sa suprugom Stjepanom Markovićem dobila je dvojicu sinova, Filipa i Frana, a iako nije nastupala čak četiri godine, majčinske obaveze nisu je spriječile u pisanju pjesama, pa se 2018. vratila na scenu albumom koji je osobno potpisala.

Ivana je početkom godine gostovala u emisiji Zdravlje na kvadrat, gdje je otkrila pokoji detalj o svojoj obitelji i privatnom životu.

"Ja sam imala jednu okolnost koja je mene natjerala da kuham raznoliko i da se moram prilagoditi članovima obitelji, i to zbog toga što su mi oba djeteta u samom početku bila alergična na proteine kravljeg mlijeka. Tako da se njihova prehrana uglavnom bazirala na čistim namirnicama, ne toliko procesuiranoj hrani. Evo, stariji je prerastao tu alergiju, mlađi mi je još uvijek alergičan. Tako sam stjecajem okolnosti morala nekako naći način da navigiram tko će što jesti i da pokušam prilagoditi to kada kuham za sve", ispričala je, a tom je prilikom otkrila i što ona jede te kako održava liniju.

"Ja sam ti ko vreća za smeće. Znači, ja stvarno mogu pojesti sve i jedem sve", priznala je. "Ajmo reći da sam u nekom balansu koji meni odgovara. Znači, ne bavim se teretanom ili nečim što bi sad bilo isključivo usmjereno tome da izgledam bolje. Više volim provesti vrijeme vani, tako da puno pješačim, trčim... Budem u parkiću, djecu dižem na tobogane. To je kao girje s bar 13 do 18 kg", našalila se Ivana, a u emisiji se pohvalila da dolazi iz sportske obitelji - roditelji su joj profesori tjelesnog odgoja, a otac joj je bio i tenisač.

Kako je Ivana izgledala na početku karijere i koliko se do danas promijenila, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene