evo koliko se promijenio!

Bio je najdraži televizijski negativac za kojim su ludjele i Hrvatice, a i njegova je privatna priča kao prava sapunica, sjećate ga se?

César Évora - 2 César Évora - 2 Youtube 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cesar Evora César Évora - 2 César Évora - 4 César Évora - 2 César Évora - 1 César Évora - 3 César Évora - 2 César Évora - 1 César Évora - 5 César Évora - 1 +0 César Évora - 3 Galerija

César Évora bio je zvijezda meksičkih telenovela koje smo nekad obožavali gledati, a njegov privatni život također je bio kao mala sapunica.

César Évora kubanski je televizijski i filmski glumac, a među zvijezde su ga vinule serije ''Maćeha'', koja se emitirala i na Novoj TV, te ''Zagrli me čvrsto'', ''Amazonke'', ''Između ljubavi i mržnje'' i brojne druge uspješnice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by César Évora Py (@ce0459)

Évora je rođen u Havani 4. studenoga 1959. godine i karijeru je započeo na rodnoj Kubi. Odrastao je s majkom i djedom, s obzirom na to da je njegov otac stalno bio na putovanjima, a čak 20 godina viđao ga je vrlo rijetko.

Zanimljivo je da je prvo studirao geofiziku i želio se baviti traganjem za naftom i mineralima, sve dok se nije odlučio iskušati na jednoj glumačkoj audiciji jer je još od djetinjstva obožavao biti pred publikom i htio je izbjeći služenje vojnog roka. Tada je izabran između 500 kandidata, a uskoro se pojavio u deset filmova na Kubi.

Potom ga je život odveo u Meksiko. Onamo je stigao sa samo 42 dolara u novčaniku, a sapunice su ga ubrzo postavile na noge i vinule među poznate. Zahvaljujući ugovoru s kućom Televisa 1999. godine dobio je i meksičko državljanstvo. 

Do danas je glumio u desecima sapunica, a svijet ga je zapamtio po mnogim likovima koje je utjelovio: Esteban San Roman, don Federico Rivero, Octavio Villarreal... Većinom je bio negativac, a na njega su padale i brojne žene, i u serijama i u stvarnom životu.

Njegov privatni život također je bio pun zavrzlama. O njegovoj prvoj supruzi ne zna se gotovo ništa, ali poznato je da su zajedno imali kćer Carlu. Potom se zaljubio u Vivian Dominguez, a da bi s njom mogao ostvariti ono što je htio, vraćao se na Kubu kako bi se razveo od prve supruge. Zatim se opet uputio u Meksiko kako bi zaprosio Vivian, s kojom ima dvoje djece, sina Rafaela i kćer Marianu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cesar Évora Fans CostaRica 🇨🇷 (@cesarevoracr)

Iako ga danas rijetko vidimo, César je i dalje jedan od najšarmantnijih glumaca koje smo gledali na malim ekranima, a njegovih svijetlih očiju i tajanstvenog pogleda sjetit će se svaka dama koja je pratila meksičke sapunice.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene