sjećate se "Crne Mambe"?

Bila je desna ruka Ive Sanadera i pratili su je zloglasni nadimci, a otkako se povukla iz politike nemamo je često priliku vidjeti!

Bianca Matković Bianca Matković Marko Prpić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Matković Bianca Matković Bianca i Vladimir Matković Bianca i Vladimir Matković Bianca Matković Bianca Matković - 1 Bianca Matković - 2 Bianca Matković - 3 Bianca Matković - 4 Bianca Matković - 5 +11 Bianca Matković - 6 Galerija

Bivša ministrica Bianca Matković zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, no ne propušta revije svojeg omiljenog modnog dvojca ELFS.

Nekadašnja desna ruka Ive Sanadera i bivša ministrica Bianca Matković bila je jedna od brojnih poznatih uzvanika na modnoj reviji popularnog dvojca ELFS u Zagrebu.

Biancu zadnjih godina nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no čini se da zbog ELFS-a radi iznimke, jer nije propustila ni njihovu reviju u svibnju ove godine.

Na reviji je spremno pozirala okupljenim fotografima, a za ovu je prigodu odabrala potpuno crno izdanje u kojem je podsjetila na jedan od svojih nekadašnjih nadimaka.

U Vladi Ive Sanadera bila zadužena za disciplinu u stranci i u državi, a zbog toga su je prozvali "Crna Mamba", ali i "Atila, Bič Božji" te "kraljica Banskih dvora". Jednom se prilikom čak i osvrnula na svoje nadimke.

"Vjerojatno ljudima koji me ne znaju to zvuči strašno. Stvorena je slika o meni kao o nekome tko sije teror i jede malu djecu. S 28 godina postati šef kabineta premijera je vrlo odgovorna funkcija. Treba se nametnuti. Moji rezultati su govorili kako radim, ali osobni PR mi nije u prvom planu i nisam se predstavljala kao netko tko se mora svidjeti ljudima. Od svojih suradnika sam očekivala red, rad i disciplinu. Mislim da smo napravili neke vrlo dobre stvari u tom periodu", rekla je u emiisiji Pressing na N1 2018. godine.

Nakon 16 godina bavljenja politikom Bianca se povukla iz javnosti i okrenula privatnom biznisu. Što se tiče njezina privatnog života, već je 24 godine u sretnom braku s Vladimirom Matkovićem.

Kako je Bianca izgledala dok je sijala strah u Sanaderovoj Vladi i koliko se od tada promijenila, pogledajte u galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović +20 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Celebrity Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić +25 Antonia Uglešić Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene