Sreća neopisiva!

Naša proslavljena glumica o najvećoj sreći: ''Ono što najviše volim dijelim s osobom koju volim najviše u svom životu''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Winter - 4 Vanda Winter - 5 Vanda Winter - 2 Vanda Winter - 3 +0 Vanda Winter - 1 Galerija

Naša proslavljena glumica Vanda Winter vratila se nakon pauze u novoj hit predstavi "Ljepotica i zvijer", s kojom je i započela njena impresivna karijera. Na premijeru mjuzikla došla su i brojna poznata lica iz svijeta glume i glazbe, a našoj su Dorotei Filipaj za In magazin otkrili vjeruju li u sretne završetke i pobjeđuje li doista ljubav sve!

Priča je poznata: ljepotica Belle u potrazi za ocem zalutala je u odaje strašne Zvijeri, koji je i zatoči u svojem dvorcu. Disneyeva priča u kojoj ljubav pobjeđuje sve, pretvorena je u mjuzikl, premijerno izveden proteklog vikenda. Malo je reći da je publika oduševljena.

''Zbog ovog se isplatilo propustit prvu epizodu Supertalenta. Evo to bi bio onaj prvi dojam, a sada ako ćemo malo ići stručno s tehničke strane, mislim da Zagreb ima pravu Brodwaysku predstavu koje se ne bi postidilo ni jedno drugo svjetsko kazalište'', komentirala je Martina Tomčić. 

''Baš je impresivno, predivno je. Svakom bi preporučila, i za sve generacije, i za dječicu i za odrasle'', rekla je Vlatka Pokos. 

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

A da bajke nisu samo za djecu, slažu se i naše operne dive.

''Pa ja sam inače jako jako romantična. Čovjek mene može doživjeti, tko me ne pozna, onako kako vi novinari znate reći, stroga. Ali ja zapravo volim bajke, vjerujem u bajke i mislim da su sastavni dio života ukoliko dozvolimo da nam život bude bajka'', rekla je Martina Tomčić. 

''Ja živim bajke, ja sebi nastojim svaki dan napraviti bajkom, znamo svi da su operete hepičaste, završavaju sretnim završetkom i moj princ iz bajke mi već 30 godina život čini bajkom'', rekla je Sandra Bagarić. 

Vanda Winter, Fabijan Pavao Medvešek i Igor Mešin samo su dio glumačke postave ove predstave, a nakon premijere emocije su na vrhuncu.

''Cijeli dan danas ponavljam: samo da dođemo do kraja. I došli smo. Tu je toliko mjeseci rada uneseno, evo iskreno trenutno ne znam kako se osjećam'', rekao je Fabijan Pavao Medvešek i dodao: 

''Ljepotica i zvijer je neki moj crtić iz djetinjstva koji sam gledao na kazeti i Gaston je bio neka uloga koja mi je uvijek bila zanimljiva i sad se to ostvarilo i nekakak je malo ludo da je ovo moj život'', kaže. 

Ulogu Ljepotice, Vanda je već igrala prije koju godinu.

''Ja ću reći 16, a vi to zablurajte s onim biiip. Prije toliko godina sam igrala u produkciji kazališta Trešnja, tad sam bila još studentica na 3. godini glume i to mi je bila velika odskočna daska i lijepo je da se sad zatvorio ovaj krug i da me netko još uopće vidi kao ljepoticu'', rekla je Vanda. 

Ova skromna glumica i majka sve teže pronalazi balans između privatnog i poslovnog života. Zato je izuzetno veseli to što je njezin 5-godišnji sin Fabijan napokon dovoljno velik da mu ne bude dosadno na kazališnim probama.

''Meni je doživljaj, u svakom slučaju, da me moje dijete može pratiti odnosno, ono što najviše volim mogu dijeliti s prvom osobom koju najviše volim u svom životu'', rekla je Vanda. 

Jedino je roditeljska bezuvjetna, ali ljubav nam dolazi u različitim oblicima. Kao i u bajci, ona može utjecati na to kako vidite one koje volite.

''Iako živimo stvarno u jednom vrlo čudnom svijetu kad su u pitanju vizualne stvari, ali doista ne bi trebali suditi ljude po izgledu jer ljudska bića su kompleksna. Sam fizički izgled, sam za sebe, ne znači puno'', smatra Vlatka Pokos. 

''Ja vjerujem u osmijeh, u sjaj u oku, mislim da nam to estetske korekcije ne mogu.. Dobro, možemo implatate, zubiće i sve ostalo, ali kad se duša smije, kad se oči smiju, to se vidi. Uvijek sam sebi rekla, ako sačuvam tu radost, taj kliker, to veselo oko koje se malo zatvara, pada od starosti, ali i dalje se veseli životu i svakom danu, onda sam stvarno uspjela'', rekla je Sandra Bagarić. 

Bajka o Ljepotici i Zvijeri šalje univerzalnu poruku o unutrašnjoj ljepoti, iz koje svi možemo mnogo naučiti.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene