POGLEDAJTE VIDEO

Milan Gutović: 'Sve moje nesreće u životu su imale suknje!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gledatelji srednje generacije i danas se sa smiješkom sjećaju Srećka Šojića. Njega je u osamdesetima u kultnom filmu 'Tesna koža' utjelovio jedan od najpoznatijih srbijanskih glumaca - Milan Lane Gutović. Zbog meastralne transformacije u brkatog i komičnog direktora poduzeća, uslijedili su brojni nastavci.

'Rijetko kad naiđeš u literaturi na totalnu bitangu, on je apsolutni vucebatina, on nema ni jedan jedini dio u svojoj licnosti koji je pozitivan', kaže glumac za svoj lik.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Komične situacije Srećka Šojića savršeno je odglumio danas 67-godišnji Milan Lane Gutović. Kako je prvi je nastavak, snimljen 1982. godine, oborio sve rekorde glednosti, kasnije su snimljena još tri nastavka, a sprema se i 5. dio ove fimske komedije.

>> Znate li što veže Tončija Huljića i Che Guevaru?

'Ta prva 'Tesna koža' imala je toliki broj gledatelja u gradu, govorimo o Beogradu i uopće ondašnjoj Jugoslaviji - gledanost koju nije nadmašio nijedan film ni prije ni poslije', izjavio je Milan.

Atmosfera na snimanju bila je nezaboravna, kaže Gutović. 'Uveli smo jednu rečenicu koja vrijedi i sad za zatvorena vrata, da dan nakon snimanja u kojem mi ne plačemo od smijeha, racuna se kao izgubljen dan snimanja', otkriva Milan.

O privatnom životu ovaj talentirani glumac ne voli pričati. 'Žene su suština zivota. Mada moram priznati da su se sve moje nesreće imale suknje. Nemam dobra iskustva sa ženama i ustvari sam sretan u ljubavi, to što nisam oženjen dokaz je da sam sretan u ljubavi', kaže Gutović.

Poznati glumac inače rijetko daje intervjue, a to objašnjava ovim riječima: 'Intervju podrazumijeva osobu koju ja zanimam. Ako me vi dovedete u situaciju da sjednete preko puta mene, da ne znate što ćete me pitati pa mi postavljate pitanje tipa kad sam upisao akademiju. Ja imam 250 godina, a oni me pitaju kad sam upisao akademiju, pa kako se mogu sjetiti?! Tako da ako ja moram sam sebi postaviti pitanje da bi dao odgovor, onda sebi izgledam poput kobasice, sam u svom crijevu. To tako izgleda.'

Miljenici Srećka Šojića doći će na svoje kad se završi snimanje petog dijela 'Tesne kože'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene