Bogu iza nogu

Vodimo vas u televizijsko mjesto gdje crkva i teretana dijele prostor, a kako to funkcionira, ispričao je svećenik!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bogu iza nogu - 2 Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 1 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 2 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 4 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu Ekipa serije Bogu iza nogu +4 Ekipa serije Bogu iza nogu Galerija

Sada odlazimo u Gornji Dol. Televizijsko je to mjesto u kojem je smještena radnja serije ''Bogu iza nogu''. A kako se ondje živi, najbolje da vam kažu protagonisti serije - svećenik, veterinar i dvije susjede.

Dobro došli u jedno posve neobično mjesto u kojem su i župa i mještani veoma zanimljivi i jedinstveni. 

''Pa živimo i radimo u skromnim uvjetima, ali naši mještani su toliko duhovno bogati, da zamijenjuju ove nedostatke, odnosno, nadomješćuju ove skromne uvjete u kojima radimo. Naša crkva se sastoji od dva dijela, prvi dio je crkveni, ali nažalost radi skromnih uvjeta moramo ga dijeliti s ostalim mještanima koji tu obavljaju svoje fizičke aktivnosti, odnosno imaju tu svoju teretanu. Ali tako je kako je, načelnik je obećao da će povući sredstva iz europskih fondova, ja vjerujem načelniku, tako da nadamo se da će to biti jako brzo'', priča jedan od likova kojemu se pridružila jedna od boljih vjernica - Biserka, 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Još malo! Nives Celzijus ima novu poslasticu za sve obožavatelje, na velika se vrata vraća na male ekrane i to u još neviđenoj ulozi!

''Ne mogu sad pričati o liturgijskom slavlju, išla sam vile kupit, Bože vile, kud ću ja s vilama. Grablje'', priča Biserka kojoj se pridružila i gospođa Melita, još jedan lik iz nove serije ''Bogu iza nogu''. 

A kako su točno zamišljeni i što točno od novih likova i serije možete očekivati pogledajte u prilogu In magazina!

Duhovite priče smiješnih izvornih seoskih likova u koje ćete se sigurno zaljubiti na prvi pogled, sve vas to čeka u Gornjem Dolu. Stoga ne propustite seriju Bogu iza nogu ove nedjelje u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene