Sve je otkriveno

Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: AFP) Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuela Macron (Foto: AFP) Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) +6 Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Galerija

"As Long as We're Together" nova je biografija o francuskom predsjedniku Emmanuelu Macroneu i njegovoj supruzi Brigitte, o čemu se ovih dana ne prestaje pričati.

Najnovija biografija francuskog predsjednika Emmanulea Macrona daje jedan potpuno novi uvod u njegov odnos sa suprugom Brigitte, koja je od njega starija 25 godina.

Pogledaj i ovo Emmanuel Macron, Brigitte Macron Starija od muža 25 godina Supruga francuskog predsjednika slavi 70. rođendan, no evo zašto ne želi da mediji pišu o tome!

Francuska novinarka i spisateljica Gaël Tchakaloff, koja je inače bliska prijateljica Macronovih od 2016. godine, pratila je njihove živote tijekom posljednjih godinu i pol dana te sve to pretočila u biografiju naziva "As Long as We're Together", koja je u Francuskoj objavljena ovih dana.

Knjiga koja službeno nije autorizirana s njihove strane, ali sadrži izjave 68-godišnje Brigitte, kao i 43-godišnjeg predsjednika portretira ih kao par koji sve radi zajedno i boji se činiti bilo što bez znanja onog drugog.

Gaël tvrdi da je fascinirana njihovom ljubavnom pričom i otkriva da Emmanuel telefonira svojoj supruzi svakih sat i pol vremena. U međuvremenu su izvori, koji su htjeli ostati anonimni, potvrdili da je Gaël otkrila srž njihova odnosa, te da je Brigitte posvećena samo suprugovu uspjehu.

I predsjednikova majka Francoise Nogues autorici je ekskluzivno otkrila sve detalje bliskog odnosa sa snahom.

Sve to se očito isprva nije svidjelo predsjedniku jer Gaël tvrdi da se našla na crnoj listi njegova tima, i to nakon što je objavila namjeru da napiše knjigu. No, za nju se zauzela sama Brigitte zbog koje je dobila dopuštenje da prati nju i Emmanuela kamo god išli.

"Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njezin se ured nalazi u ženskom krilu prizemlja Elizejske palače, a njegov je na prvom katu pa se često viđaju", objasnila je Gaël, čija će knjiga sigurno postati hit u rekordnom vremenu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +2 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarni glumac u javnosti se nije pojavio već godinu dana, iza toga se navodno krije stvarno tužan razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene