Veliki izazov

Amar Bukvić otkrio kako je prošlo snimanje svjetskog filmskog hita sa slavnom "tračericom": "Više je to mojoj ženi značilo"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amar Bukvić - 1 Amar Bukvić - 2 Amar Bukvić - 3 Amar Bukvić - 4 Amar Bukvić - 1 Amar Bukvić Amar Bukvić Alma i Amar Bukvić - 4 Alma i Amar Bukvić - 2 Alma i Amar Bukvić - 1 +19 Amar Bukvić - 3 Galerija

Amar Bukvić otkrio nam je kako je prošlo snimanje svjetskog filmskog hita sa slavnom 'tračericom'.

U Dubrovniku je i ovih dana živo, na Stradunu stalno srećemo poznate osobe, pa tako i Amara Bukvića što je osobita čast s obzirom da je iza njega ove godine uspješnica "The weekend away" odnosno "Vikend u Hrvatskoj".

Pogledaj i ovo Amar Bukvić Glumci su jedva dočekali Napokon je održana i zagrebačka premijera filma ''Djeca sa CNN-a'' iza kojeg stoji obitelj Bukvić!

"Veliki je izazov to kao glumcu, ja sam igrom slučaja išao u englesku školu i živio sam vani tako da prvu ulogu sam napravio na francuskom, a francuskog riječ nisam govorio tako da je tek sad došla ta uloga na engleskom", otkrio je Amar.

U filmu je glumio sa slavnom tračericom Leighton Meester.

"Ja Leighton nisam baš znao, više je to mojoj ženi značilo koja je gledala "Tračericu". Ona je zbilja velika velika zvijezda, mi smo to baš vidjeli u Splitu kad bi je Amerikanci sreli. Ne bi mogli vjerovati da je vide, a Leighton je baš kako bi naši ljudi rekli raja i nema nikakve posebne zahtjeve. Svi smo imali isti tretman, sprijateljili smo se, ostali u kontaktu. Bila je nedavno u Zagrebu i javila se svima nama da se vidimo", ispričao je Amar.

U Dubrovnik je stigao zbog uloge u "Glavi lava" na Dubrovačkim ljetnim igrama.

"Kazalište ili film, pa ne mogu se odlučiti kad puno snimam zaželim se kazališta, kad sam puno na sceni zaželim se nešto snimiti", priznao je.

Amaru je velika podrška njegova supruga Alma koja je već navikla da često izbiva iz kuće.

"Puno mi znači njezina podrška, ona se već navikla da mene nema nikad skoro navečer doma to je takav posao. Baš je specifično jer ja uglavnom igram predstave tako da mene nema gotovo nikad navečer doma. Onda se veselimo i godišnjim odmorima pa onda uvijek uleti posao, onda moram nešto snimati, ali bit ćemo sigurno nekih tjedan dana zajedno, imati godišnji odmor kao obitelj", otkrio je.

A što nas čeka na jesen?

"Pa na jesen radim kazalište i dalje. Nadam se da će nam Gavella biti gotova. Gavella je od potresa dosta stradala, neke su procjene da bi trebali useliti u zgradu 1. 10. Radim novu predstavu u Kazalištu Moruzgva koja će isto biti na jesen premijera", najavio je Amar.

Veselimo se što ćemo Amara gledati na sceni. Sigurni smo da će i ovaj put, kao u svaku ulogu, unijeti ono nešto posebno, zbog čega publika uživa u njegovim interpretacijama.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Kevitch Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 2 +3 Camila Cabello - 3 Celebrity Omiljena crnka ponovno ljubi, evo s kime je zamijenila jednog od najpoželjnijih frajera današnjice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +3 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Misterij koji je do kraja života progonio Oliviju Newton-John: Otišla je a nije saznala što se dogodilo čovjeku kojeg je voljela

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene