u samo nekoliko dana

Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

Opća Opasnost - 4 Opća Opasnost - 4 Branko Galičić 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Opća Opasnost - 1 Opća Opasnost - 2 Opća Opasnost - 3 Opća Opasnost - 4 +0 Opća Opasnost - 5 Galerija

Legendarni rockeri iz Opće Opasnosti ove godine slave 30. rođendan koji slave velikom turnejom i najavom novog albuma.

Tri godine nakon zadnjeg singla s albuma „Karta do prošlosti“, koji im je donio pet nominacija za Porin, predstavili su prije nekoliko tjedana
pjesmu „Tebe više ne volim“.

U samo nekoliko dana službeni lyric video u produkciji CroRec Videa završio je u YouTube trendingu, a potom je bend razveselila vijest da je u prvom tjednu emitiranja pjesma debitirala na 11. mjestu HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru.

Pjesma je u drugom tjednu emitiranja ušla u Top 10 te se nalazi na 7. mjestu i emitira se na više od 80 radijskih postaja u Hrvatskoj.

Opća Opasnost time ponovno osvaja Hrvatsku i najavljuje novi album koji će imati, ako je suditi prema ovom singlu, prepoznatljivu zvučnu sliku – žestoki i melodični rock upotpunjen himničnim vokalnim dionicama koje otvoreno pozivaju na zajedničko pjevanje s publikom na koncertima.

Svih ovih godina s njima je autor Mario Vestić koji potpisuje glazbu i tekst, a Opća Opasnost aranžman za pjesmu „Tebe više ne volim“ koja će sasvim sigurno zavladati radijskim postajama i pozornicama. Novi hit sniman je kao i svi prethodni u studiju MAK kod Branimira Jovanovca Banija, koji je radio miks, mastering i produkciju.

Velika proslava 30 godina Opće Opasnosti započela je prošle godine izložbom memorabilija „O njima su priče pričali“ kada je Fan club benda objavio kompilaciju „30 hitova za 30 godina“ i koja je potom u ožujku predstavljena u Hard Placeu.

Pozornica je uz glazbu njihova najveća ljubav i tamo gdje se najbolje osjećaju, stoga će okrugli rođendan proslaviti velikom
turnejom.

Već su odradili dobar dio koncerata, sredinom svibnja bili su i u Torontu u Kanadi, odradili su Osijek, Slavonski Brod, Bosansku Krupu (BiH) i CMC festival u Vodicama, a slijede Nedelišće, Valpovo, Duga Resa, potom veliki koncert u Zagrebu (Hala Park, 1.7.), nakon toga i Umag, Jezera, Klis, Matulji, Široki Brijeg (BiH), Posušje (BiH), Bač (SLO), Slavonski Kobaš, Ernestinovo, Delnice, Virovitica, Nova Kapela, Slavonski Brod (Slavonija fest CMC 200), Karlovac, Pula, Dugo Selo, Rugvica i Dubrovnik. Više informacija o koncertima potražite na njihovoj Facebook i web stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene