rugaju mu se

Zvijezda "Harryja Pottera" prvi put pozirala s kćerkicom i otkrila njeno neobično ime: Ovo je malo tko očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rupert Grint dobio je kćerkicu s glumicom Georgijom Groome početkom svibnja, a dosad je tajio njezino ime.

Rupert Grint (32), koji se proslavio ulogom Rona Weasleyja u popularnoj filmskoj franšizi "Harry Potter", odlučio se priključiti društvenoj mreži da bi otkrio ime svoje kćerkice. 

Pogledaj i ovo showbuzz drži do privatnosti Velika tajna: Prvi put izašao s kćerkicom starom 13 dana, a ni njeno ime ne želi otkriti

Glumac je na Instagramu otkrio tajnu koju je uspješno krio od početka petog mjeseca kada je postao otac. "Hej, Instagram...samo 10 godina kasnije, no ovdje sam. Tu sam da vam predstavim Wednesday (Srijedu) G. Grint. Pazite na sebe, Rupert", napisao je Rupert pozirajući s malenom. 

Mnogima je bilo drago što je Grint konačno stigao na Instagram. "Bilo je i vrijeme", "Legenda je stigla", "Ovo mi je uljepšalo dan", "Dobrodošao", "Je li ovo stvarno?", "Je li ovo pravo ili lažno dijete?", komentirali su njegovi pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey Instagram....only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint) on

No na Twitteru su ismijali glumca. "Rupert Grint je svoju kćer nazvao Srijeda, a kad sam ja to ime dala psu svi su me smatrali idiotom", "Odakle njemu dijete, gdje ga je našao i zašto se zove Srijeda?", "Je li on svoje dijete nazvao Srijeda ili sam ja glup?", komentirali su. 

Neki su pretpostavili da je Rupert nazvao kćerkicu, koju je dobio sa suprugom Georgia Groome (28), prema liku Wednesday Addams iz filma "Obitelj Addams". 

Inače, ranije su njegovi obožavatelji pretpostavljali da će nazvati kćer prema nekom od likova u franšizi "Harry Potter".  Rupert se kao 13-godišnjak proslavio u popularnom filmskom serijalu koji je zaludio djecu i odrasle. Prema nekim procjenama u kinima diljem svijeta filmovi Harry Potter snimljeni prema knjigama J. K. Rowling su zaradili preko devet milijardi dolara.

Grint je za svoju ulogu zaradio oko 50 milijuna dolara, no priznao je da je gledao tek prva tri filma. "Mislim da su prvi nastavci u redu. Više je vremena prošlo. Mogu se odvojiti od sebe kad sam bio to dijete", ispričao je glumac.

Svojedobno je rekao da ne zna ako dobije sina da li bi ga trebao nazvati Ron prema njegovom liku iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. "To je prilično dobro ime, ali vjerojatno mu ga neću dati", zaključio je.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +4 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene