Priznao o čemu se najviše brinuo

Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Mark Billy Billingham neko je vrijeme radio kao tjelohranitelj Angeline Jolie i Brada Pitta, kojih se i danas još uvijek dobro sjeća.

Bivši pripadnik Australske pukovnije specijalnih zračnih snaga, poznatih i kao SAS, Mark Billy Billingham radio je i kao jedan od tjelohranitelja nekad moćnih, danas bivših holivudskih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, a sada je tom iskustvu odlučio i javno progovoriti.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Danas 55-godišnji Mark otkrio je kako mu je s Angelinom i Bradom i njihovom djecom bilo stvarno sjajno, tijekom svih 18 mjeseci koliko je s njima proveo. U tom razdoblju imao je jedan zadatak koji je bio važniji i prioritetniji od svih ostalih, a to je bila sigurnost njihovo šestero djece.

"Najviše sam se brinuo hoće li ih netko pokušati oteti, zbog novca bi to netko mogao učiniti. Angie i Brad vodili su brigu o tome tko se kreće oko njihove djece", izjavio je u intervjuu za Woman's Day.

Dodao je i kako ga je jedan detalj posebno iznenadio.

"Jedina stvar koja me iznenadila tijekom suradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za obitelj, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima", priznao je Mark, koji je je čuvao i neke druge zvijezde s A-liste poput glumca Toma Cruisea i manekenke Kate Moss.

Angelina i Brad zaljubili su se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith" dok je on još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, koju je naposljetku i ostavio zbog fatalne Angie.

Vjenčali su se na imanju u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su razvod, koji još uvijek nije službeno finaliziran te vode borbu za skrbništvo nad djecom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene