Samozatajna gospođa Vučić

Za prvom damom Srbije okretale su se glave na reviji u Beogradu, u rijetkom izlasku ukrala je svu pozornost!

Tamara Vučić Tamara Vučić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić - 8 Tamara Vučić - 7 Tamara Vučić - 3 Tamara Vučić - 4 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 1 +16 Tamara Vučić - 2 Galerija

Tamara Vučić privukla je pozornost na reviji modnog dizajnera Bate Spasojevića u Beogradu.

Supruga Srpskog predsjednika Aleksandra Vučića Tamara Vučić rijetko se pojavljuje u javnosti i najčešće se može vidjeti na nekim modnim događanjima.

Tako sada nije propustila ni reviju modnog dizajnera Bate Spasojevića u Beogradu, koja je okupila brojna poznata lica, no Tamara je po dolasku ukrala svu pozornost.

Za tu je prigodu odabrala potpuno crnu kombinaciju koju je podigla jarkocrvenim ružem, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno, osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Za Aleksandra se udala 2013. godine, a godinu kasnije pogodila ih je velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Detalji tragedije nisu poznati, osim da je srce djevojčice iznenada prestalo kucati.

U lipnju 2017. godine par je dobio sina kojeg su nazvali Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Vučićeva prva supruga Ksenija iznenada je preminula u siječnju 2022. godine.

Pogledaji ovo Tamara Vučić Celebrity Samozatajna supruga Aleksandra Vučića pojavila se na posebno emotivnom događanju, jednu je osobu odmah privukla u zagrljaj

Pogledaji ovo Aleksandar i Danilo Vučić Celebrity Aleksandar Vučić ponosno pozirao sa svojim sinom iz prvog braka, pogledajte koliko mu sliči: "Isti Aco!"

Pogledaji ovo Tamara Vučić Celebrity Supruga srpskog predsjednika pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, o njoj se malo zna, a njihov brak obilježila je velika tragedija

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 10 Elsa Hosk - 7 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 +28 Elsa Hosk - 3 Celebrity Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene