Povod je bio tužan

Predsjednik Srbije snimljen u rijetkom izlasku s kćeri i sinom, evo kako izgledaju njegovi nasljednici

Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Antonio Ahel/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić,Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić - 1 +13 Aleksandar i Tamara Vučić - 2 Galerija

Aleksandar Vučić je sa kćeri Milicom i sinom Danilom prisustvovao komemoraciji povodom druge godišnjice smrti njegove prve supruge i njihove majke Ksenije Vučić.

Na Novom groblju u Beogradu održana je komemoracije povodom druge godišnjice smrti Ksenije Vučić, prve supruge predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Aleksandar je na komemoraciju došao s njihovom djecom, 22-godišnom kćeri Milicom i 26-godišnjim sinom Danilom, koje nemamo često priliku vidjeti.

Svi troje djelovali su tužno, a predsjednik nosio je veliki buket crvenih ruža, koje je položio na grob bivše supruge.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Rade Šerbedžija - 4 Zanimljivosti Vučićev SNS pokušao spriječiti nastup Rade Šerbedžije u Novom Sadu, njegov potez nakon toga popraćen je ovacijama!

Podsjetimo, Ksenija Vučić je iznenada preminula u siječnju 2022. godine, a tužnu vijest objavio je Aleksandar.

"Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje djece, Danila i Milice, i moja prva supruga", napisao je tada na Instagramu uz Ksenijinu crno-bijelu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Александар Вучић (@avucic)

Aleksandar i Ksenija bili su u braku od 1997. do 20111. godine, a on se 2013. oženio s bivšom novinarkom Tamarom, s kojom je 2017. dobio i sina Vukana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina održala koncert na Jahorini +25 Severina održala koncert na Jahorini Celebrity Pogledajte trenutak kad se Severina rasplakala na pozornici, evo i koja ju je pjesma pogodila

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene