rijetko pojavljivanje

Prvu damu Srbije nemamo često priliku vidjeti, a sada je u izlasku bez supruga Aleksandra ukrala svu pozornost!

Tamara Vučić Tamara Vučić Amir Hamzagic/ATA Images/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović +11 Aleksandar i Tamara Vučić,Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Tamara Vučić prisustvovala je modnoj reviji brenda Pierre Cardin u Beogradu, a svojim dolaskom privukla je veliku pozornost.

U francuskoj ambasadi u Beogradu održana je jedinstvena modna revija brenda Pierre Cardin na kojoj je predstavljeno 60 modela iz kolekcije Mars, koja je prikazana na posljednjem Tjednu mode u Parizu.

Revija je okupila brojna poznata lica iz Srbije, a posebno iznenađenje bio je dolazak prve dame Srbije Tamare Vučić, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Tamara je za tu prigodu odabrala kombinezon u kraljevsko plavoj boji u kojem je bila mamac za poglede, a svi su htjeli i porazgovarati s njom, pa su je tako fotografi ulovili i u razgovoru s francuskim ambasadorom u Srbiji Pierreom Cochardom.

Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a vjenčali su se 2013. godine. Prije nego što je postala prva dama Srbije, radila je kao televizijska novinarka, a zatim se zaposlila u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Tamara i Aleksandar u lipnju 2017. godine dobili su sina Vukana.

Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom Vučić, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Ksenija je u siječnju prošle godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim profilima na društvenim mrežama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić s roditeljima Luka Nižetić s roditeljima Tamara Nižetić Luka Nižetić - 1 +24 Luka Nižetić - 2 Celebrity Luka Nižetić pozirao u najnježnijem zagrljaju, inače nema običaj objavljivati ovakve fotografije: "Baš vas je lijepo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene