izazvali brojne reakcije

Predsjednik Srbije u rijetkom izlasku sa suprugom koja ga je potpuno zasjenila, a mnogi mu zamjeraju ponašanje prema njoj

Aleksandar i Tamara Vučić - 3 Aleksandar i Tamara Vučić - 3 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Tamara Vučić - 2 Aleksandar i Tamara Vučić - 1 Aleksandar i Tamara Vučić s princom Charlesom i vojvotkinjom Camillom Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 3 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 6 Tamara Vučić - 7 +0 Aleksandar i Tamara Vučić - 3 Galerija

Tamara Vučić pridružila se suprugu Aleksandru Vučiću na svečanosti povodom Vidovdana i njegova drugog predsjedničkog mandata, a za tu se prigodu posebno dotjerala.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (52) pojavio se u javnosti sa suprugom Tamarom Vučić (41) koju nemamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Tamara Vučić Ne viđamo je baš Prva dama Srbije rijetko izlazi, ali za ovo pojavljivanje imala je opravdan razlog, o njoj se inače malo zna

Prva dama pridružila se suprugu na svečanosti povodom Vidovdana i njegova drugog predsjedničkog mandata, a za ovu prigodu je odabrala elegantnu ružičastu haljinu s jednim otkrivenim ramenom i štikle u istoj boji. Svojim stajlingom, ali i rijetkom pojavom, izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, gdje su mnogi i prozvali Aleksandra jer suprugu nije uhvatio za ruku i jer je bio namrgođen, za razliku od nje koja nije skidala osmijeh s lica.

"Kako je objesio ruke", "Zašto je tako ljut", "Ona je barem nasmijana", neki su od komentara uz fotke koje kruže Twitterom.

Predsjednik se fotografijama i snimkama sa svečanosti pohvalio na svojem službenom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a vjenčali su se 2013. godine. Prije nego što je postala prva dama Srbije radila je kao televizijska novinarka, a zatim se zaposlila u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Tamara i Aleksandar u lipnju 2017. godine dobili su sina Vukana.

Vučić je bivšom suprugom Ksenijom Vučić, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kći Milicu.

Ksenija je u siječnju ove godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina u Istri - 1 Severina - 1 +26 Severina Celebrity Seve objavila fotku u badiću zbog koje su neki poželjeli spavati u teretani: ''Savršeno tijelo, carice!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene