lijepo se provela

Prva dama Srbije uživala je u rijetkom izlasku bez supruga Aleksandra, a bila je u dobro poznatom društvu!

Lepa Brena i Tamara Vučić Lepa Brena i Tamara Vučić M.M./ATAImages/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Tamara Vučić Tamara Vučić Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Tamara Vučić, Jovana Joksimović, Nataša Vulin Lepa Brena i Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić,Kolinda Grabar-Kitarović Tamara Vučić +13 Tamara Vučić Galerija

Tamara Vučić podržala je Lepu Brenu dolaskom na promociju nove kolekcije njezina brenda Lady B.

Promocija nove kolekcije modnog brenda Lady B, iza kojeg stoji pjevačica Lepa Brena, okupila je brojna poznata lica u beogradskom hotelu Crowne Plaza, a nije je propustila ni prva dama Srbije, Tamara Vučić.

Suprugu srpskog predsjednika Aleksandra Vučića nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a baš zato ukrade pažnju gdje god se pojavi.

Za ovu je prigodu odabrala ljubičastu košulju koju je ugurala u elegantnu sivu suknju visokog struka i uskladila sa salonkama iste boje te je nasmiješena pozirala sa zvijezdom večeri, koju ipak nije uspjela zasjeniti.

Prva dama cijelu večer nije skidala osmijeh s lica i čini se da je baš uživala na reviji, ali i u druženju s Brenom i njezinim poznatim uzvanicima.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a vjenčali su se 2013. godine. Prije nego što je postala prva dama Srbije, radila je kao televizijska novinarka, a zatim se zaposlila u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Tamara i Aleksandar u lipnju 2017. godine dobili su sina Vukana.

Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom Vučić, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Ksenija je u siječnju prošle godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim profilima na društvenim mrežama.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 1 Coleen Rooney - 4 Wayne i Coleen Rooney +29 Coleen Rooney - 3 Celebrity Supruga bivšeg nogometaša o skandalu s prostitutkom o kojem su pisali svi mediji: ''Posjeo me i rekao mi da je to istina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene