O njoj se malo zna

Samozatajna supruga Aleksandra Vučića pojavila se na posebno emotivnom događanju, jednu je osobu odmah privukla u zagrljaj

Tamara Vučić Tamara Vučić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić - 4 Tamara Vučić - 6 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 3 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 7 Tamara Vučić - 8 Tamara Vučić Tamara Vučić - 5 +21 Tamara Vučić - 4 Galerija

Tamara Vučić pojavila se na modnoj reviji u Beogradu koja je održana u spomen Angeline Aćimović.

Supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučić, Tamara Vučić pojavila se na modnoj reviji inspiriranoj crtežima Angeline Aćimović, jedne od djevojčica ubijene u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, gdje je privukla veliku pažnju.

43-godišnja Tamara za tu je prigodu obukla ljubičastu haljinu, a dirnuta emocijama pozdravljala je i grlila okupljene na revije, a posebno je zagrlila Nataliju Aćimović, Angelininu majku. 

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno, osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Za Aleksandra se udala 2013. godine, kada ih je pogodila i velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Detalji tragedije nisu poznati, osim da je srce djevojčice iznenada prestalo kucati.

U lipnju 2017. godine par je dobio sina kojeg su nazvali Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Ksenija je u siječnju 2022. godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim profilima na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 +26 Meghan Markle i princ Harry - 4 Celebrity Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 +28 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Celebrity Baby Lasagna pokazao novi imidž, pogledajte na kakvu se to promjenu odlučio: "Sve bolji i bolji!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene