Samozatajna prva dama

Supruga srpskog predsjednika pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, o njoj se malo zna, a njihov brak obilježila je velika tragedija

Tamara Vučić Tamara Vučić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić Tamara Vučić Tamara Vučić Lepa Brena i Tamara Vučić Lepa Brena i Tamara Vučić Tamara Vučić Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Tamara Vučić, Jovana Joksimović, Nataša Vulin Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar i Tamara Vučić, Kolinda Grabar-Kitarović +14 Aleksandar i Tamara Vučić,Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Tamara Vučić privukla je pažnju na premijeri predstave u Beogradu, na koju je došla bez supruga Aleksandra Vučića.

Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, rijetko se pojavljuje u javnosti, no ovaj tjedan je prisustvovala premijeri predstave "Sirano" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

Za ovu je prigodu odabrala elegantan modri komplet, a po dolasku je zasjenila sve prisutne. Suprug Aleksandar nije bio s njom, već je došla u pratnji prijateljice.

Rijetke fotografije prve dame Srbije pogledajte u galeriji.

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno, osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Za Aleksandra se udala 2013. godine, kada ih je pogodila i velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Detalji tragedije nisu poznati, osim da je srce djevojčice iznenada prestalo kucati.

U lipnju 2017. godine par je dobio sina kojeg su nazvali Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Pogledaji ovo Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Celebrity Predsjednik Srbije snimljen u rijetkom izlasku s kćeri i sinom, evo kako izgledaju njegovi nasljednici

Ksenija je u siječnju 2022. godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim profilima na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 +25 Iva Jerković - 3 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene