Ovo je hit!

Vuco tvrdi da je oborio Guinnessov rekord, objavio je i video kao dokaz: "Legendarno!"

Siniša Vuco Siniša Vuco Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco In Magazin: Siniša Vuco - 7 In Magazin: Siniša Vuco - 5 Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco - 6 Siniša Vuco - 4 Halid Bešlić i Siniša Vuco Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco - 3 +10 Siniša Vuco - 2 Galerija

Siniša Vuco se na društvenim mrežama pohvalio da je oborio Guinnessov rekord.

Glazbenik Siniša Vuco iznenadio je objavom na društvenim mrežama u kojoj se pohvalio novim postignućem.

Naime, Vuco tvrdi da je otpjevao najdužu vokalnu notu, a objavio je i video u kojem to radi, i uz koji je ponosno napisao: "Guinnessov rekord oboren!"

"Je li ovo svjetski rekord?" zadovoljno govori Vuco svojem snimatelju na kraju videa koji je zabavio i oduševio njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Siniša Vuco Official (@vuco.sinisa.official)

"Legendarno", "Vuco, volimo te", "Kralj", neki su od komentara koje je dobio.

Inače, Vuco je nedavno u IN magazinu najavio da nakon 13 godina pauze stiže njegov novi album, na kojem bi se trebao naći i nikad objavljeni duet s Dinom Dvornikom, koji su snimili prije 35 godina.

"Moj je život rock n roll – koju sam snimio davne 89. s našim nikad prežaljenim i legendarnim Dinom Dvornikom. Jedva čekam da se za nekoliko tjedana vratim u Hrvatsku to smiksam i odnesem Danijeli da poslušaju i daju svoj blagoslov da se pjesma objavi. Duet iz 89., 35 godina pjesma koja nikada nije objavljena službeno bit će mi velika čast i zadovoljstvo", otkrio je Vuco, kojemu je već godinu dana drugi dom Venezuela.

Pogledaji ovo Siniša Vuco Nekad i sad Supruga i starija kći Siniše Vuce ne vole se javno eksponirati, no nisu uvijek mogle izbjeći fotografe!

Pogledaji ovo Siniša Vuco Celebrity Evo zbog koga se Siniša Vuco javio uživo s drugog kraja svijeta: "Glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima!"

Pogledaji ovo Siniša i Vilibald Vuco Celebrity Zgodni sin Siniše Vuce prvo je bio nogometaš pa se okušao kao pjevač, a evo čime se sada bavi: "Tata mi je rekao da ne pjevam!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +25 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Celebrity Afflecku su trebale dvije godine da shvati nešto što svi odavno znaju o Lopez? "Bio je potpuno zaslijepljen, sada mu je jasno..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Connor Cruise Connor Cruise Connor Cruise Connor Cruise +21 Connor Cruise Celebrity Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene