Posve neočekivano

Omiljena holivudska plavuša objavila da se razvodi nakon 12 godina braka: "Ovakve stvari nikada nisu lake"

Reese Witherspoon i Jim Toth Reese Witherspoon i Jim Toth Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon i Jim Toth Reese Witherspoon i Jim Toth - 1 Reese Witherspoon i Jim Toth - 2 Reese Witherspoon i Jim Toth - 3 Reese Witherspoon i Jim Toth - 4 Reese Witherspoon - 7 Reese Witherspoon - 8 Reese Witherspoon - 10 Reese Witherspoon - 11 Reese Witherspoon - 12 +18 Reese Witherspoon - 13 Galerija

Reese Witherspoon na svojem profilu na Instagramu objavila je da se razvodi od supruga Jima Totha.

Oscarom nagrađena glumica i producentica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth, agent za talente, objavili su u petak da su donijeli tešku odluku o razvodu.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon - 3 U izlasku s mamom Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninu ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

"Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili", rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninu profilu na Instagramu.

"Naš je prioritet naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje. Ovakve stvari nikada nisu lake i jako su osobne, pa vas molimo da poštujete privatnost naše obitelji tijekom ovog razdoblja."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Witherspoon ima dvoje starije djece - kćer Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom. Par se razveo 2007. godine.

Witherspoon (47), koja je odrasla u Nashvilleu, u Tennesseeju, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country-glazbe "Hod po rubu" iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija, uključujući "Velike male laži" i "The Morning Show".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 1 +12 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Celebrity Raskošni dekolte Sandre Bagarić hipnotizirao je našeg glumca, a ni drugima nije bilo lako skrenuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene