nešto je drukčije

Godinama je prati nadimak najtužnije princeze, ali najnovije fotografije daju naslutiti da se nešto promijenilo

Princeza Charlene - 1 Princeza Charlene - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene - 9 Princeza Charlene - 7 Princeza Charlene - 3 Princeza Charlene - 4 Princeza Charlene - 5 Princeza Charlene - 6 Princeza Charlene - 8 Princeza Charlene - 2 Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene +20 Princ Albert i princeza Charlene Galerija

Princeza Charlene zablistala je posljednjom pojavom u Monaku, a za njezin osmijeh bio je zaslužan čak i njezin suprug princ Albert.

Princezu Charlene već dugi niz godina prati nadimak najtužnije princeze na svijetu, a osim zbog tužnog lica koje ju je obilježilo i borbe s bolesti zbog koje se neko vrijeme povukla iz javnosti, mnogi su bili tužni i zbog njezina navodno nesretnog braka s princem Albertom.

Međutim, sve se to u posljednje vrijeme itekako promijenilo, a princeza na najnovijim fotografijama izgleda bolje nego ikad.

Sa suprugom Albertom prisustvovala je dodjeli nagrada F1 Grand Prix u Monaku, za što je odjenula mornarsko plavi kombinezon koji je istaknuo njezinu vitku figuru.

Uvijek jednostavno odjevena te s kratkom kosom, princeza je izgledala upola mlađe, a mnogi su primijetili da sija od sreće.

Za njezino dobro raspoloženje bio je zaslužan i princ Albert, što mnogima na prvu neće biti posve jasno s obzirom na to da već godinama kruže priče da su u nesretnom braku. U jednom trenu princ je svoju suprugu čak i prigrlio.

Brak Alberta i Charlene od samog je početka pod povećalom javnosti jer se ona udala u suzama, a u to su je vrijeme francuski mediji nazivali i odbjeglom nevjestom jer je navodno pokušala pobjeći prije vjenčanja, no iz palače su to demantirali.

Njemački list Voici izvijestio je da zajedno odgajaju svoje osmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle, ali da je njihov brak samo privid i da su par samo na papiru te da princeza već neko vrijeme živi u Švicarskoj.

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka Zanimljivosti Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Zanimljivosti Najtužnija princeza na svijetu iznenadila istupom o glasinama koje kolaju o njezinu braku: "Ne mogu shvatiti odakle to..."

Pogledaji ovo Princeza Charlene - 2 Celebrity Najtužnije lice svijeta iznenadilo je rijetkom mimikom i to u prisustvu čovjeka zbog kojeg je ovaj nadimak prati, mnogi se nakon ovog pitaju samo jedno!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 +19 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 Celebrity Talentirana splitska pjevačica javno je podijelila svoju veliku želju: ''Ja se jednog dana vidim na toj pozornici...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 3 +27 Emily Ratajkowski - 4 Celebrity Na utrci Formule 1 svi su gledali samo u nju: Došla je bez majice, a jakna nije uspjela pokriti njezine bujne atribute

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene