nitko ništa nije znao

Prinčevi William i Harry obavili su tajni razgovor s bliskom osobom pokojne majke Diane prije važne odluke u životu!

Princ William i princ Harry - 2 Princ William i princ Harry - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell - 1 Paul Burrell - 2 Paul Burrell - 3 Paul Burrell - 4 Paul Burrell - 5 Paul Burrell - 6 Paul Burrell - 7 Princ William +20 Meghan Markle, princ Harry i Cameron Diaz Galerija

Prinčevi Harry i William navodno su imali tajni sastanak s bivšim batlerom princeze Diane, od njega su htjeli saznati neke detalje iz majčina života.

O kraljevskoj obitelji kruže brojna nagađanja i priče, a posebno sve uvijek zanima kakav je odnos braće Williama i Harryja kada je u pitanju njihova pokojna majka princeza Diana.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Kad je tragično preminula, William i Harry još su bili djeca, a čovjek koji je o njima, ali i o Diani samoj tada znao sve bio je njezin batler Paul Burrell.

Iako je prije nekoliko mjeseci u intervjuu otkrio da nikada kasnije nije razgovarao s prinčevima, bliski izvor sada tvrdi drugačije te govori da se njihov susret ipak dogodio 2017. godine, prije nego što je Harry donio važnu odluku da zaprosi Meghan Markle.

Za britanski The Sun izvor je rekao da su se trojica muškaraca susrela vrlo ležerno te da su William i Harry željeli razgovarati s nekim tko je bio blizak njihovoj majci.

''Tražili su da sve ostane u tajnosti i on je to poštovao'', dodao je izvor.

''Paul im je rado ispričao sve što je znao i malo rasvijetlio njihova sjećanja.''

Prije tri mjeseca otkriveno je i da Paul ima rak prostate te da prije odlaska na drugi svijet želi sve Dianine tajne podijeliti s njezinim sinovima.

U intervjuu za Mirror u svom domu u Cheshireu bivši kraljevski sluga rekao je:

''Moja bolest usmjerila je moju pozornost na to da dečkima kažem stvari prije nego što bude prekasno, da im kažem ono što bi stvarno trebali znati. Mislim da bi mi Diana rekla: 'Paul, ovo ti mora biti prioritet. Moraš otići vidjeti moje dečke.'''

''Proveo sam mnogo sati s Dianom, u njezinim najsretnijim i najmračnijim vremenima. Povjerila mi se i postoji mnogo toga o čemu nikada nisam razgovarao, ali sada osjećam da je pravi trenutak za to. Mislim da bi ono što imam reći moglo ponovno spojiti dečke, što bi Diana očajnički željela. Reći ću im samo istinu, to je sve. Ne tražim ništa zauzvrat.''

Također, poželio je i utjecati na to da se William i Harry pomire nakon razlaza koji se dogodio otkad je Harry napustio svoju obitelj s Meghan Markle i odselio se u Ameriku.

Inače, Paul je godinama služio princezu Dianu, a ona ga je često nazivala svojom stijenom i velikim prijateljem.

Paul je imao dva sina Alexandera i Nicholasa sa svojom suprugom Marijom Cosgrove, a razveli su se kad je otkrio da je homoseksualac. Godine 2017. oženio se Grahamom Cooperom i sada s njim živi u selu Tarporley u Cheshireu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 4 +18 Matteo Cetinski - 3 Celebrity Brata naše velike pjevačke zvijezde rijetko viđamo posljednjih godina, a sad se pohvalio zavidnim trbušnim mišićima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene