vježbalo se, vježbalo!

Brata naše velike pjevačke zvijezde rijetko viđamo posljednjih godina, a sad se pohvalio zavidnim trbušnim mišićima!

Matteo Cetinski Matteo Cetinski Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 4 Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 1 Matteo, Dubravka i Tony Cetinski +12 Matteo Cetinski - 2 Galerija

Brat Tonyja Cetinskog, Matteo Cetinski, pohvalio se zavidnim isklesanim trbušnim mišićima dok je pozirao u plićaku.

Brat Tonyja Cetinskog Matteo Cetinski pohvalio se zavidnim isklesanim trbušnim mišićima, a za svoj profil na Instagramu pozirao je u kupaćim hlačicama.

Pogledaj i ovo Matteo Cetinski baš lijepo! Nismo ga dugo vidjeli: Matteo Cetinski pojavio se u javnosti kao podrška bratu Tonyju, a uputio mu je i predivnu poruku

Matteo je stajao u plićaku te gledao u daljinu, a na fotografiji je teško ne zamijetiti njegov isklesan trbuh, na koji je i sam skrenuo pozornost.

''Naježio mi se trbuh od hladnog mora…'' napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matteo M. Cetinski (@matteo.cetinski)

Matteo i njegov brat Tony vrlo su slični po izgledu, a iako se ranije i on bavio glazbom, Matteo se posljednjih godina posvetio dizajniranju interijera i nakita, restauriranju te slikanju. 

"Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama, odmorim se od mozga", objasnio je Matteo prošle godine za IN magazin.

U javnosti se rijetko pojavljuje, ali na društvenim mrežama često se voli pohvaliti kako provodi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene