baš lijepo!

Nismo ga dugo vidjeli: Matteo Cetinski pojavio se u javnosti kao podrška bratu Tonyju, a uputio mu je i predivnu poruku

Matteo Cetinski Matteo Cetinski Goran Sebelic/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo, Dubravka i Tony Cetinski Matteo Cetinski Matteo Cetinski Matteo Cetinski - 1 Matteo Cetinski - 2 Matteo Cetinski - 3 Matteo Cetinski - 4 Matteo Cetinski - 3 +11 Matteo Cetinski - 1 Galerija

Matteo Cetinski pojavio se na Dori kao podrška bratu Tonyju, a nakon nastupa posvetio mu je i objavu na svojem profilu na Instagramu.

Matteo Cetinski proslavio se u devedesetima s pjesmom "Arrivederci Signorina", a prošle se godine vratio na glazbenu scenu nakon 20 godina pauze.

Pogledaj i ovo Matteo Cetinski vježbalo se, vježbalo! Brata naše velike pjevačke zvijezde rijetko viđamo posljednjih godina, a sad se pohvalio zavidnim trbušnim mišićima!

Sada je sam autor svojih tekstova te njeguje dosta drugačiji i urbaniji glazbeni stil nego prije, no ostao je velika podrška svojem bratu Tonyju Cetinskom, kojeg je došao gledati na ovogodišnjoj Dori.

Tony je zabavljao publiku u Opatiji i gledatelje pred malim ekranima u pauzi između glasanja i proglašenja pobjednika Dore, a njegov show program izazvao je lavinu pozitivnih reakcija.

Brat Matteo tim mu je povodom posvetio i prekrasnu objavu na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s njim i njegovom suprugom Dubravkom.

"Gledao sam bezbroj njegovih koncerata i svaki je bio uvijek vrhunski, ali u show programu Dore sam se prisjetio početaka i shvatio koliko sam ponosan na svoga brata jer je duže od 30 godina ustrajan i dosljedan. Hitom do hita on je došao tu gdje je danas i nikad nije skrenuo s te svoje putanje. U glazbi je uspio postići zlatni spoj onog što je popularno, ali i kvalitetno. Nije to nimalo lak balans i neki ga u bavljenju glazbom nikada ne pronađu. Mnogi se prodaju komercijali na jeftin način, a mnogi se zatvore u 'kvalitetu' pa se udalje od šire publike. Tony Cetinski je pokazao da se na ovim prostorima ipak može biti kvalitetan, ali i voljen među masom. Sve se to saželo sinoć u tih 20-ak minuta. Ponosan braco!" napisao je Matteo i raznježio pratitelje, a ravnodušan nije ostao ni Tony.

"Hvala, braco moj mali i dobri", poručio mu je u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matteo M. Cetinski (@houseofmatteo)

Matteo se danas, osim glazbom, bavi i dizajniranjem interijera i nakita, restauriranjem te slikanjem.

"Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama, odmorim se od mozga", objasnio je Matteo prošle godine za IN magazin.

Tom se prilikom prisjetio i svojih početaka na sceni.

"Od početka devedesetih kad sam pjevao, stvarno sam bio klinac, imao sam 17 godina i imao sam ekipu jakih profesionalaca i nisam ništa radio svojevoljno, odnosno nisam sudjelovao aktivno. Zato mi je bitno da je sve ovo što radim po nekakvom izboru gotovo kantautorski. Zato što se sve te priče meni i događaju", kazao je Matteo, koji se prije nekoliko godina vratio u svoj rodni Rovinj.

Kako Matteo izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +9 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 +28 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica pokazala kako izgleda sa šminkom i bez nje, pa potaknula raspravu: "O ukusima se ne raspravlja, ali definitivno..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene