imao je 28 godina

Iznenada preminuo mlađi brat poznate glumice: "Neutješna je, bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat!"

Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 1 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 1 Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 2 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 2 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 3 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 3 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 1 +0 Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 1 Galerija

Jansen Panettiere, brat glumice Hayden Panettiere, preminuo je u dobi od 28 godina, a uzrok je nepoznat.

Mlađi brat glumice Hayden Panettiere (33), Jansen Panettiere, iznenada je preminuo dobi od 28 godina, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Bilo je tu svega Spojila ih je pomalo čudna situacija, a nakon tajnog raskida zaruka samo je želio maknuti kćer od njenih ispada i bizarnog ponašanja

Uzrok smrti nije poznat, a Jansen je preminuo u nedjelju u svojem stanu u Palsadesu, u New Yorku, gradu u kojem je Hayden provela svoje djetinjstvo.

Jansen je također bio glumac i crtač grafita, a proteklih mjeseci borio se s tjeskobom i depresijom zbog teškog perioda u karijeri.

"Hayden je neutješna. Bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat. Bio je tako drag dečko i živio je na rubu", kazao je izvor blizak glumici.

Jason je glumio u popularnoj seriji "The Walking Dead", a njegova posljednja uloga bila je u komediji "Love and Love Not" iz 2022. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jansen Rane Panettiere (@jrpanettiere)

Hayden je inače bivša zaručnica Vladimira Klička, s kojim ima i kćer Kayu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 14 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 5 +26 Đina Džinović - 4 Celebrity Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene