Bila mu je vječna muza

Supruga Đorđa Balaševića prepričala njihove posljednje zajedničke trenutke: ''Pozdravio me, kao da nema rastanka...''

Oliera i Đorđe Balašević - 2 Oliera i Đorđe Balašević - 2 Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Oliera i Đorđe Balašević - 4 Oliera i Đorđe Balašević - 3 Oliera i Đorđe Balašević - 1 Olivera Balašević Beba Balašević Beba Balašević ispričala zašto se obitelj protivi tribute bendovima - 2 Jovana i Đorđe Balašević - 1 Jovana i Đorđe Balašević - 2 Đorđe i Jelena Beba Balašević Đorđe Balašević - 3 +9 Đorđe Balašević - 4 Galerija

Olivera Balašević otkrila je kako je izgledao njezin posljednji susret s nikad prežaljenim Đorđom, njezine riječi svima su ponovno natjerale suze na oči.

Udovica nikad prežaljenog pjevača Đorđe Balaševića Olivera Balašević gostovala je u emisiji ''Agape'' te podijelila kako je izgledao njezin posljednji susret sa suprugom. Njezine riječi svima su natjerale suze na oči, a njihova ljubavna priča sama po sebi je kao iz bajke.

Pogledaj i ovo showbuzz zanimljivi detalji Olivera Balašević pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s legendarnim glazbenikom, ne čudi što su svi oduševljeni

"On je dolazio pod prozor mog studentskog doma. Imali smo naš zvižduk i ja bih znala da je on stigao. Trčala bih brže-bolje dolje nadajući se da će ti trenuci biti puni smijeha, originalno duhovitih zapažanja i šetnje. Nažalost, kada je bio primljen u bolnicu, na infektivni odjel nije bio dopušten pristup. I onda sam obilazeći oko zgrade naišla na jednu poznanicu i pitala sam je zna li otprilike gdje je njegova soba i gdje je njegov prozor. Rekla mi je da je u prizemlju i odvela me iza zgrade. I naravno da smo se vidjeli. Samo je pružio ruku i pozdravio me na identičan način, kao da ništa tu nema fatalno. Da nema rastanka'', izgovorila je teško Olivera.

''I tako je ta naša priča s prozorima... Smatram da je zauvijek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i dan-danas. Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak i čvrst. Pozivala ga, kao što je on mene zvao da izađem iz studenjaka... Za njega bi to sigurno bila neka nova pjesma kojom bi rasplakao prvo mene pa onda i generacije i generacije...", rekla je.

Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa. Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao onu iz bajke, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, te su uskoro svoju ljubav okrunili brakom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene