Što se dogodilo?

Afera na Eurosongu: Nizozemac se nije pojavio na probi, istražuje se incident

Joost Klein Joost Klein Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joost Klein - 9 Joost Klein - 7 Joost Klein - 5 Joost Klein - 4 Joost Klein - 3 Joost Klein - 2 Joost Klein - 1 Joost Klein Joost Klein Joost Klein - 1 +9 Joost Klein - 3 Galerija

Nizozemski predstavnik Joost Klein nije se pojavio na prvoj probi za finale Eurosonga, oglasili su se iz EBU.

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi za finale.

Pogledaji ovo Proba pred finale Eurosonga - 8 Celebrity Na prvoj probi za finale Eurosonga oduševljenje izazvala dva kandidata, evo tko se nije pojavio!

Međutim, na probi se nije pojavio, iako je stigao na pozornicu s ostalim kandidatima. O njegovom izostanku se oglasio EBU.

''Trenutačno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje nizozemskog izvođača. Neće imati probe do daljnjeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku'', izjavili su.

Joost je sinoć, uz devetero ostalih finalista iz drugog polufinala, prisustvovao press konferenciji i tamo također privukao pozornost.

Sjedio je pored Izraelke, a cijeli je vrijeme skrivao glavu ispod nizozemske zastave, na strani lica koja je gledala prema Eden. Kada je ona krenula odgovarati na pitanja, Joost se u potpunosti pokrio preko glave.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Evo kako je predstavnica Izraela odgovorila na škakljivo pitanje novinara, iako je upozorena da ne mora

Onda je Eden jedan novinar upitao smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge natjecatelje, na što joj je voditelj rekao da ne mora odgovoriti. Joost je na to rekao: ''Zašto ne?''.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 5 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 4 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 3 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 2 +29 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 1 Zanimljivosti U dva hrvatska grada danas je zavladala ''Rim Tim Tagi Dim'' manija, sve je u znaku Eurosonga!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijski trofej - Conchita Wurst, 2014. Conchita Wurst Conchita Wurst - 3 Conchita Wurst - 2 +36 Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Celebrity Poznato je tko će nastupiti u show programu finala Eurosonga, ovaj spektakl ne želite propustiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene