Svi su plesali

U dva hrvatska grada danas je zavladala ''Rim Tim Tagi Dim'' manija, sve je u znaku Eurosonga!

Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 4 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 4 Damir Spehar/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 5 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 4 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 3 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 2 Bjelovar pleše za Baby Lasagnu - 1 Sisak pleše za Baby Lasagnu - 5 Sisak pleše za Baby Lasagnu - 4 Sisak pleše za Baby Lasagnu - 3 Sisak pleše za Baby Lasagnu - 2 Sisak pleše za Baby Lasagnu - 1 +23 Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Galerija

Brojni građani i djeca okupili su se danas u Bjelovaru i Sisku te zaplesali trenutno najpoznatiji ples u Hrvatskoj – ''Rim Tim Tagi Dim''.

Baby Lasagna i Eurosong potpuno su zavladali Hrvatskom, a danas su se u Sisku i Bjelovaru građani družili te otplesali trenutno najpopularniji ples ''Rim Tim Tagi Dim''.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pljušte reakcije na redoslijed nastupa u finalu Eurosonga, trebaju li Hrvati biti zadovoljni?

Bjelovarčani su se skupili ispred svog popularnog paviljona, a ples su zaplesala djeca iz II. Osnovne škole, mažoretkinje i članovi Plesnog kluba H-8.

Pogledaji ovo Eden Golan Zanimljivosti Zbog ovih stihova izraelskoj predstavnici prijetila je diskvalifikacija s Eurosonga, morala ih je promijeniti

U Sisku su plesala djeca i sudionici 5. Palačinka kupa koji su se uz desert sjetili i posebne Lasagne u Hrvatskoj.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Stanje na kladionicama znatno se promijenilo! Izraelka se polako približava našem Lasagni

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, za sutra je stigao i anoniman poziv. Fanovi Baby Lasagne ponovno pripremaju zajedničko plesanje diljem Hrvatske, evo gdje i kada.

"Želimo Vas obavijestiti o neformalnoj i anonimnoj inicijativi da se ove subote 11.5.2024. godine u podne napravi flash mob za Baby Lasagnu. Ideja je da u točno 12:00 sati u subotu cijela Hrvatska stane na 3 minute i otpleše ''Rim Tim Tagi Dim''. Glazbu svi mogu pustiti s mobitela, iz automobila, s bluetooth zvučnika, iz poslovnih i životnih prostora. Točno u 12, točno 3 minute. Oni koji neće plesati - će snimati", stoji u priopćenju objavljenom na društvenim mrežama.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Proba pred finale Eurosonga - 17 Proba pred finale Eurosonga - 14 Proba pred finale Eurosonga - 8 Proba pred finale Eurosonga - 6 +25 Proba pred finale Eurosonga - 16 Celebrity Na prvoj probi za finale Eurosonga oduševljenje izazvala dva kandidata, evo tko se nije pojavio!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Marina Satti Marina Satti Marina Satti Marina Satti - 7 +35 Baby Lasagna Celebrity Što je to Baby Lasagna radio u društvu grčke predstavnice? Pogledajte video njihovog druženja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene