hoće li nam pomrsiti očekivanja?

Stanje na kladionicama znatno se promijenilo! Izraelka se polako približava našem Lasagni

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Televoting kladionice Žiri kladionice Eurosong kladionice Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 9 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 8 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 7 +37 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 6 Galerija

Uoči finalne večeri Eurosonga koja je u subotu stanje na kladionicama znatno se promijenilo.

Nakon druge polufinalne večeri Eurosonga došlo je do brojnih iznenađenja, a jedno od njih je izraelska predstavnica Eden Golan, koja uopće nije slovila za favoritkinju, no prema najnovijem stanju na kladionicama - na drugom je mjestu iza Baby Lasagne.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity O našem Baby Lasagni ne prestaje se pisati ni nakon drugog polufinala Eurosonga, pogledajte kakvi su komentari: "Sad se zna..."

Njegov se postotak smanjio, a njezin povećao. 

Pogledaji ovo Marina Satti Celebrity Pogledajte nastup koji nakon drugog polufinala ima najviše pregleda, ali brojčana razlika s Baby Lasagnom je neusporediva!

No zanimljivo je da je kada je žiri u pitanju - stanje drukčije. Tu je Švicarska prva, Francuska druga, pa slijede Italija, Hrvatska i Izrael, a prema televotingu Izrael zauzima prvo mjesto. 

Pogledaji ovo Eurosong glasanje Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

Televoting kladionice Televoting kladionice Foto: Screenshot

Žiri kladionice Žiri kladionice Foto: Screenshot

Eurosong kladionice Eurosong kladionice Foto: Screenshot

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene