pogrešno protumačeno

Baby Lasagnu kritiziraju zbog znaka koji je pokazao na nastupu, a evo o čemu se zapravo radi!

Baby Lasagna Baby Lasagna Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +19 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna neopravdano se našao na meti kritičara koji su pogrešno protumačili njegov znakovni pozdrav na nastupu u prvom polufinalu.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna u posebnom je fokusu javnosti jer je najveći favorit za pobjedu.

Zbog toga su se na društvenim mrežama pojavila i kritike na račun znakovnog pozdrava koji je uputio gledateljima tijekom nastupa u prvom polufinalu, koji su mnogi pogrešno protumačili.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity O našem Baby Lasagni ne prestaje se pisati ni nakon drugog polufinala Eurosonga, pogledajte kakvi su komentari: "Sad se zna..."

Lasagna je pokazao šaku s ispruženim palcem, kažiprstom i malim prstom, a dok neki u tome nisu vidjeli ništa loše, drugi su ga pak optužili za sotonizam

Predsjednica Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca Ružica Višnjić za portal vinkulja.hr objasnila je i što znači znak koji je pokazao.

Pogledaji ovo Eurosong glasanje Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

Naime, znak koji je Baby Lasagna pokazao na međunarodnom znakovnom jeziku predstavlja ljubav, nešto pozitivno i dobro. Tri ispružena prsta predstavljaju slova I, L i Y, početna slova fraze "I love you" (Volim te).

Da je Baby Lasagna pokazao ispružen kažiprst i mali prst, a palcem držao savijen srednji prst i prstenjak, značenje izraza bilo bi drukčije. Značilo bi da pokazuje rogove, odnosno predstavlja nešto loše, objasnila je stručnjakinja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Celebrity Dvije polufinalne večeri su iza nas, evo najboljih trenutaka ovogodišnjeg Eurosonga!

Inače, Baby Lasagna još je uvjerljivo prvi na eurovizijskim kladionicama za osvajanje Eurosonga, a hoće li se prognoze ostvariti, doznat ćemo u finalu, koje je u subotu 11. svibnja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 1 Celebrity Lasagnu svladale emocije kad je spomenuo roditelje: ''Teško mi je govoriti o njima...''

OVDJE provjerite i raspored nastupa u finalu Eurosonga.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan - 1 Eden Golan Eden Golan +17 Eden Golan Celebrity Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 7 Elizabeth Hurley - 6 Elizabeth Hurley - 5 Elizabeth Hurley - 4 +29 Elizabeth Hurley - 3 Celebrity Seks-bombu 90-ih teško je bilo gledati u oči, upadljivi dekolte nemoguće je izbjeći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene