Veliki emotivac

Lasagnu svladale emocije kad je spomenuo roditelje: ''Teško mi je govoriti o njima...''

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna i mama Marija Brat Baby Lasagne Martin Purišić - 4 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 11 +20 Baby Lasagna - 15 Galerija

Baby Lasagnu novinar je pitao jesu li njegovi roditelji ponosni, a on je u suzama pognuo glavu.

Baby Lasagna govorio je o svojim roditeljima u intervjuu za Wiwibloggs, a u jednom trenutku svladale su ga emocije. Novinar ga je upitao što njegovi roditelji misle o uspjehu koji je postigao proteklih mjeseci, a Lasagna se zagrcnuo kad je počeo govoriti o njima.

"Osjećam se odlično jer su ponosni na mene", rekao je, pa prestao govoriti i okrenuo glavu. "Oprostite. Da, ponosni su i sretni... Ne znam, ponosni su", rekao je sa suzama u očima te pognuo glavu, a publika ga je nagradila pljeskom.

"Teško mi je govoriti o obitelji. Mislim, sve je u redu, ali svladaju me emocije kad govorim o tome, stoga, da, ponosni su i sretni", rekao je, a fanovi su ga počeli hvaliti u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

"Njegova iskrenost. Poniznost. Ljubav. On je dar svijetu", "Tako skroman dečko s velikim srcem" i "Divna osoba", samo su neki od komentara.

Pogledaji ovo Nemo - 1 Celebrity Tko je glavni konkurent našeg Baby Lasagne? Pred svojim prijateljima i obitelji izveo je važan potez koji mu je obilježio život!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pogledajte reakciju Baby Lasagne na prolazak predstavnice Srbije u finale Eurosonga, društvenim mrežama širi se snimka

Pogledaji ovo Eurovizijski trofej - Netta, 2018. Zanimljivosti Zašto Izrael uopće sudjeluje na Eurosongu? Prva su neeuropska zemlja koja je primljena na ovo natjecanje, a pobijedili su čak četiri puta!

Pogledaji ovo Nina iz Njemačke - 2 Celebrity Ova djevojka došla je podržati Lasagnu iz Njemačke, a pogledajte i outfit kojim bi se mogla savršeno uklopiti među Markove plesače na Eurosongu!

Pogledaji ovo Baby Lasagna na druženju s fanovima Celebrity Gomila fanova s hrvatskim zastavama dočekala Baby Lasagnu, pjevali su pjesmu koja je ujedinila sve Hrvate!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Bonnici - 3 Sarah Bonnici - 2 Sarah Bonnici - 1 BESA +33 BESA Celebrity U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Nemo Nemo - 3 Nemo - 2 Nemo - 1 +40 Nemo - 1 Zanimljivosti Tko će od preostalih kandidata u finale Eurosonga? Recite nam u anketi što mislite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene