Tko će biti bolji?

Tko je glavni konkurent našeg Baby Lasagne? Pred svojim prijateljima i obitelji izveo je važan potez koji mu je obilježio život!

Nemo - 1 Nemo - 1 Screenshot 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nemo - 2 Nemo - 1 Nemo - 2 Nemo Mettler Nemo - 1 Nemo - 2 Nemo - 3 Natjecatelji Eurosonga - 2 Natjecatelji Eurosonga - 1 Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Galerija

Nemo Mettler nosi titulu glavnog konkurenta Baby Lasagne na Eurosongu 2024. u Švedskoj.

Švicarac Nemo Mettler slovi kao veliki konkurent našem Baby Lasagni na ovgodišnjem Eurosongu.

Švicarski reper nedavno je gostovao u emisiji "Music Pub" Zlatka Turkalja Turkija u kojoj je priznao da mu puno znači što može dijeliti iskustvo nastupa na Eurosongu s drugim umjetnicima iz Europe, povezati se s njima, imati takav oblik razmjene i razgovarati o glazbi, naučiti više o njoj i upoznati različite kulture.

Pogledaji ovo Olly Alexander, Eurosong 2024. Zanimljivosti "Zašto Englezi odmah idu u finale?" Gledatelji Eurosonga nezadovoljni zbog favoriziranja koje traje već 24 godine!

Istaknuo je tada i da je jedan od najvažnijih koraka u njegovu životu bio onaj kad se izjasnio kao nebinarna osoba, prije svega pred svojim prijateljima i obitelji, ali i pred javnošću, ali i kako se osjeća kao jedan od glavnih favorita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Osjećaj je između nadrealnog, apsolutno nadrealnog i nevjerojatnog", zaključio je.

No Nemo ne krije ni vlastito oduševljenje pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" našeg Baby Lasagne na koju je čak i on zaplesao.

Pogledaji ovo Nemo pobjednik Eurosonga 2024 Celebrity Švicarska pobjednik Eurosonga, naš Baby Lasagna drugi! Hrvatska dobila najviše glasova publike

"Obožavam 'Rim Tim Tagi Dim' i mislim da je Marko kao Baby Lasagna vrlo inspirativan. I uvijek je bio u mojih prvih pet, iako se mojih prvih pet stalno mijenja, on je uvijek među njima. Mislim da ovu pjesmu čini posebnom to što je vrlo zabavna, ali i da u njoj ima puno istine. Shvaćam značenje pjesme, vrlo je autentična i istinita. Sviđa mi se", poručio je.

Pogledaji ovo Rim TIm Tagi Dim u beogradskom klubu Zanimljivosti Potpuna ludnica u beogradskom klubu zbog "Rim Tim Tagi Dim" , video je pravi hit!

Pogledaji ovo Zagrepčani u Baby Lasagna majicama u šetnji centrom grada - 17 Zanimljivosti Jesu li svi u Zagrebu danas nosili jednaku majicu? Pogledajte ove nevjerojatne prizore!

Pogledaji ovo Nemo - 1 Celebrity Ritmu pjesme ''Rim Tim Tagi Dim'' nije odolio ni najveći konkurent Baby Lasagne, pogledajte kako mu ide!

Pogledaji ovo Angelina Mango - 2 Celebrity U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 2 Celebrity Baby Lasagna više nije prvi na eurovizijskim kladionicama! U samo par sati skinuo ga je predstavnik koji se deklarira kao nebinaran

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene