obline na izvol'te!

Seks-bombu 90-ih teško je bilo gledati u oči, upadljivi dekolte nemoguće je izbjeći!

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 7 Elizabeth Hurley - 6 Elizabeth Hurley - 5 Elizabeth Hurley - 4 Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley i sin Damian Elizabeth Hurley i sin Damian +23 Elizabeth Hurley - 13 Galerija

Elizabeth Hurley pozirala je sa sinom na promociji filma "Strogo povjerljivo", a na događaju su se pojavila i dva njezina bivša partnera.

Glumici Elizabeth Hurley pridružila su se dva njezina bivša partnera Hugh Grant i Arun Nayar na londonskoj premijeri zajedničkog filmskog projekta sa sinom Damianom u srijedu.

Naime, zanimljivo je da je Damian režirao eksplicitne lezbijske scene koje je odradila upravo njegova majka, a o tome se puno pisalo. 

Elizabeth Hurley pojavila se u haljini raskošnog dekoltea. 

58-godišnja glumica, koja je izgledala nevjerojatno u raskošnoj zelenoj šljokičastoj haljini, glumi u redateljskom debiju svoga sina "Strogo povjerljivo".

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley - 10 Celebrity Seks-bomba 90-ih unatoč dubokom dekolteu koji je izbacila, pala je u drugi plan pokraj sina koji je njena kopija

Još je zanimljivije da su se u publici tijekom projekcije spomenutog filma pojavili i njezini bivši.

Liz je bila odlično raspoložena dok je razgovarala s Hughom i Arunom, nakon što je napravila oluju pozirajući sa sinom na crvenom tepihu.

Model i filmski redatelj Damian nedavno je za People otkrio da mu je majka prije mnogo godina obećala da će glumiti u njegovu prvom filmu.

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley Celebrity Seks-bomba 90-ih snimila je vruće scene sa ženom koje je režirao njezin sin: "Obećala mi je kad sam imao osam godina..."

"Bilo je zadovoljstvo doći na posao i svaki dan raditi sa svojom mamom. Imali smo samo 18 dana da snimimo cijeli film, tako da je naša telepatija bila od neprocjenjive vrijednosti. Neumorno raditi uz tako predanu i talentiranu glumačku ekipu bilo je doista inspirativno. Vječno sam zahvalan na povjerenju i vjerovanju u mene svima koji su sudjelovali", rekao je Damian.

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley - 4 Celebrity Zbog snimke iz bazena ovoj se ženi nitko ne može dovoljno načuditi: ''Zgodnice u 20-ima ne mogu se natjecati s tobom u 60-ima!''

Inače, Elizabeth se prije bavila glumom, a onda se posvetila modelingu i danas je dizajnerica vlastite linije bikinija.

Mnogi se čude i njezinu izgledu na kraju šestog desetljeća života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 +25 Emily Ratajkowski - 4 Celebrity Svi su gledali u nju zbog majice s rupom na mjestu iz kojeg je umalo sve izvirilo, ovo se ne viđa svaki dan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lille u potpuno prozirnoj košulji pokazala grudnjak: "Sretan onaj koji se budi i zaspi pored tebe"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene