''Dojurila mi je pomoći"

Seks-bomba 90-ih snimila je vruće scene sa ženom koje je režirao njezin sin: "Obećala mi je kad sam imao osam godina..."

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 3 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 10 Elizabeth Hurley - 8 Elizabeth Hurley - 7 Elizabeth Hurley - 3 +22 Elizabeth Hurley - 18 Galerija

Elizabeth Hurley između ostalog poznata je i po svom izgledu koji mami uzdahe i u šestom desetljeću, a sada je snimile vruće scene u filmu koji je re režirao njezin sin.

Glumica i seks-bomba 90-ih Elizabeth Hurley ubacila se u novu ulogu filma koji je režirao njezin sin Damian.

Riječ je o filmu "Strictly Confidential" koji prati 58-godišnju glumicu kako se senzualno zabavlja drugom ženom, a dramska uspješnica prati život Mije koju utjelovljuje Georgia Lock. Uvučena u svijet seksa, dvoličnosti i izdaje dok paralelno otkriva misterij koji prati ubojstvo njezine najbolje prijateljice Rebecce.

Model i filmski redatelj Damian je za People otkrio da mu je majka prije mnogo godina obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu.

"Bilo je zadovoljstvo doći na posao i svaki dan raditi sa svojom mamom. Imali smo samo 18 dana da snimimo cijeli film, tako da je naša telepatija bila od neprocjenjive vrijednosti. Neumorno raditi uz tako predanu i talentiranu glumačku ekipu bilo je doista inspirativno. Vječno sam zahvalan na povjerenju i vjerovanju u mene svima koji su sudjelovali", rekao je Damian.

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley Celebrity Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Damian je pohvalio i svoju majku u objavi na Instagramu. 

"Svi uključeni zaslužuju javne pohvale, ali trenutno želim izraziti obožavanje Elizabeth Hurley, koja je još 2010., kad mi je bilo osam godina, obećala da će sudjelovati u snimanju mog prvog kratkog filma. Ostala je vjerna svojoj riječi i čim je ovaj film dobio zeleno svjetlo, mama je ostavila sve i odjurila na prekrasne Karibe da mi pomogne. Naš zajednički rad bio je san snova", napisao je.

Pogledaji ovo Elizabeth Hurley - 1 Celebrity Još malo pa će ući u sedmo desetljeće života, ali ona i dalje izgleda bolje od gomile 20-godišnjakinja: ''Ja bih volio biti taj ručnik…''

Inače, Elizabeth se prije bavila glumom, a onda se posvetila modelingu i danas je dizajnerica vlastite linije bikinija.

Nešto po čemu je ostala itekako poznata javnosti bila je veza s glumcem Hughom Grantom. Grant i Hurley upoznali su se na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Zajedno su bili 13 godina, a unatoč svemu što se događalo između njih ostali su do danas u sjajnim odnosima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene