slažete li se?

O našem Baby Lasagni ne prestaje se pisati ni nakon drugog polufinala Eurosonga, pogledajte kakvi su komentari: "Sad se zna..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 9 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 8 Baby Lasagna na druženju s fanovima - 7 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +24 Baby Lasagna - 13 Galerija

Korisnici društvenih mreža raspisali su se o našem Baby Lasagni i nakon druge polufinalne večeri Eurosonga, u kojoj on nije nastupio.

Poznati su svi finalisti Eurosonga, a nakon što je održano i drugo polufinale, korisnici društvenih mreža opet su se raspisali o našem Baby Lasagni, koji je izborio finale još u prvom polufinalu u utorak.

Pogledaji ovo Eurosong glasanje Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

Evo što su gledatelji pisali o hrvatskom predstavniku nakon što su pogledali sve nastupe.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 3 Celebrity Dvije polufinalne večeri su iza nas, evo najboljih trenutaka ovogodišnjeg Eurosonga!

"Ako Baby Lasagna u subotu ne pobijedi, prestat ću vjerovati u Europu", "Sad se zna pravi pobjednik", "Drugi mu nisu ni blizu", "Cijela Europa sada ovisi o Baby Lasagni, dajte mu da pobijedi", neki su od komentara s Twittera, a još ih donosimo u nastavku.

Mislite li i dalje da će Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Baby Lasagna i dalje je uvjerljivi favorit na kladionicama, no stanje se promijenilo nakon drugog polufinala i više Hrvatskoj nije najveća konkurencija Švicarska, već Izrael, koji je zasjeo na drugo mjesto. Kakve su nam trenutačno šanse za pobjedu, provjerite OVDJE.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pogledajte reakciju Baby Lasagne na prolazak predstavnice Srbije u finale Eurosonga, društvenim mrežama širi se snimka

Finale Eurosonga je u subotu 11. svibnja, a redoslijed nastupa pogledajte OVDJE.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan +16 Eden Golan Celebrity Evo kako je predstavnica Izraela odgovorila na škakljivo pitanje novinara, iako je upozorena da ne mora

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kladionice Eurosong Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 13 +31 Baby Lasagna - 14 Celebrity Kome će stručni žiri dodijeliti najviše bodova na Eurosongu? Nažalost, prema kladionicama Baby Lasagni neće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene