"Ona je zvijer"

Omiljeni Čombe pokazao kako se zabavlja sa svojom mezimicom, a njegovi komentari još su smješniji od snimke koju je objavio!

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić Miraj Grbić - 2 Miraj Grbić - 5 +7 Miraj Grbić - 4 Galerija

Miraj Grbić pokazao je kako provodi vrijeme s kćerkicom Billie na plaži i u teretani.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", već godinama živi i radi u Americi.

Tamo je sa suprugom i također glumicom Marijom Omaljev izgradio i obitelj. Par je 2021. godine dobio kćer Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai, a trenutno čekaju i sina.

Sada je Miraj pokazao kako uživa sa svojom kćerkicom na plaži u Santa Monici u Kaliforniji. Objavio je fotografiju na kojoj malenu vrti u zraku, uz predivan zalazak sunca, a prizor je obradovao njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Sve na svijetu", "Uživajte sa djecom dok su mali brzo odrastu", "Kako divno dijete imaš", "Čombe... najbolji", "Veliki pozdrav iz Bosne za legendu", neki su od brojnih komentara ispod fotografije, a nije prošao neopaženo ni Mirajev izbor obuće.

"Fine su ti japanke", komentirao je jedan pratitelj.

Zatim je u pričama na društvenim mrežama podijelio i video u kojem se s kćeri igra u teretani.

"Ovo je medicinka koja je teška 5 kilograma, a ona ovo već pola sata radi. To je ta životinjska snaga", kazao je u snimci u kojoj malena Billi po teretani nosi medicinsku loptu.

"Pogledajte Grbića, znači teža je od nje lopta. Ona je zvijer. Bravo zlato tatino, bravo miška. Ajde sad uzmi utege od 50 kila i diži", našalio se glumac.

Miraj je sa suprugom Marijom u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Sudjelovao je ii u velikom štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA, koji obuhvaća oko 160 tisuća filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca te srodnih zanimanja i koji je okončan ranije ovog mjeseca, nakon 118 dana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina +25 Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Nekad i sad Sjećate li se kad su Nives iz helikoptera iznijeli golišavi frajeri omotani lancima? Tada je bičevala i našeg poznatog mistera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene