Mišljenja su podijeljena

Srpskog miljenika žena ipak nećemo gledati u svjetskoj hit-seriji, svemu je presudio njegov odnos prema Rusiji: "Protiv mene je pokrenuta ciljana kampanja"

Miloš Biković Miloš Biković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Miloš Biković Vladimir Putin i Miloš Biković Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 4 Miloš Biković Miloš Biković Miloš Biković - 2 Miloš Biković Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković - 4 +19 Miloš Biković - 2 Galerija

Miloš Biković neće glumiti u "Bijelom lotusu" nakon što je ukrajinsko Ministarstvo vanjskih poslova javno kritiziralo njegovu suradnju s HBO-em.

Srpski glumac i miljenik žena Miloš Biković ipak neće glumiti u svjetskoj hit-seriji "Bijeli lotus", a takva je odluka donesena nakon što se ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova požalilo na njegovu suradnju s HBO-em i javno ju kritiziralo.

36-godišnji Miloš o svemu se sada oglasio i na svom profilu na Instagramu.

"Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. S 11 godina izdržao sam dane i noći u skloništima dok su moja domovina i moj rodni grad bili bombardirani. I nikada nikome ne bih mogao poželjeti takvo razaranje. Sve je više aktivnih sukoba u cijelom svijetu. Svaki je drugačiji. Svaki je srceparajući. Želim im da svi prestanu i da prevladaju principi ljubavi. Danas je protiv mene pokrenuta ciljana kampanja, naizgled kao vanjski manevar za utjecaj na odluke koje mogu stvoriti uznemirujući presedan koji zasjenjuje bit umjetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf apsurda i poraz umjetnosti. Bio sam počašćen što sam izabran za Bijeli lotos, TV seriju koju cijenim i u kojoj glume kolege koje duboko poštujem. Međutim, moje sudjelovanje nije moguće zbog razloga izvan područja umjetnosti i neću se prikloniti nijednom narativu koji nastoji ugroziti moj integritet. Htio bih se zahvaliti svima koji su stali uz mene. Kolegama želim puno uspjeha u stvaranju sljedeće sezone. Bez obzira na sve, duboko vjerujem da umjetnost može liječiti. Vjerujem da može pomoći čovječanstvu da se ujedini. Moja uvjerenja i moja predanost umjetnosti ostat će nepromijenjeni", napisao je Miloš u podužoj objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

"Ako ti podupireš Rusiju, ja ne podupirem tebe", "Viteški brvo, nisu sve pare da se uzmu", "Ti si divan i talentiran glumac, producenti su se oštetili, serija će jasno izgubiti bez tebe", "Drži se brate", "Snažan duh, svjesna osobnost i pravi muškarac! Mi te poštujemo i volimo", "Drago mi je da vidim pravdu zadovoljenu! Idi dobiti ulogu u Rosiyalu u nekom Cheburashka ili Samovar filmu. Ako toliko voliš Rusiju, mora da je olakšanje ne biti uključen u zapadnjački projekt", "Puna podrška gospodinu Bikoviću. Konačno da se pojavi Srbin i da se ne stidi sebe i da ima hrabrosti da to iskaže kako dolikuje. Živ bio", "Šteta, šteta", neki su od podijeljnih komentara koje su mu uputili pratitelji.

Pogledaji ovo Miloš Biković Celebrity Srpski miljenik žena pridružuje se ekipi serije koja je hit u svijetu, on je vijest tajio od svih, a ovih dana ima i dodatni razlog za veselje!

Je li ovaj potez HBO-a prema Milošu opravdan?

  • Da, svakako!
  • Ma trebali su mu dopustiti da glumi.

Ukupno glasova:

HBO je ovakvu odluku donio nakon što ih je Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine prozvalo zbog Miloševa angažmana u seriji "Bijeli lotus", navodeći da on podržava genocid nad njihovim narodom.

"HBO, je li u redu da surađujete s osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo?", napisali su u objavi na svojoj službenim stranicama na platformi X.

Miloš osim srpskog ima i rusko državljanstvo, a dobitnik je i ruske državne nagrade Medalje Puškina, koju mu je osobno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Pogledaji ovo Miloš Biković - 2 Celebrity Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

Glumac koji je jednu od svojih najzapaženijih uloga odigrao u "Južnom vetru" ostvario je niz i drugih zapaženih glumačkih ostvarenja, poput uloge Filipa u seriji "Vratit će se rode" te uloge Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je bio odbio i radije snimao filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 1 Maria Victoria Henao Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 +3 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 3 Celebrity Udala se za najvećeg narkobosa s 15 godina, a već prije toga natjerao ju je na djelo koje ledi krv u žilama

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 2 Jonnie Irwin +16 Jonnie Irwin - 14 Celebrity Preminuo voditelj čija je emisija bila omiljena i u Hrvatskoj, tužnu vijest potvrdila supruga: "Došao je dan za koji sam molila da ne dođe..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene