''Ona je bila ta''

Nives Celzijus ispričala je zanimljivu priču o Tajči koja otkriva kako se pjevačica ponašala u danima najveće slave!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči TLZP: Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči Marina Orsag kao Tajči +1 Marina Orsag kao Tajči Galerija

Marina Orsag u 14. se epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Tajči, a komentar Nives Celzijus na njezinu izvedbu je pobrao najviše pažnje.

Marina Orsag jedna je od natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u novoj je epizodi utjelovila popularnu Tajči te je osvojila publiku, ali i žiri.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Nives je nakon njezinog nastupa imala posebno zanimljiv komentar. 

"Tajči je jedina pjevačica od koje sam ja uzela autogram, nikada u životu nisam ni od koga uzela autogram, ali Tajči je bila ta, ona je živjela u mojoj zgradi, pred njezinim stanom je uvijek bila vojska djece koja su čekala da otvori vrata i da im se potpiše, i ona je to uvijek radila s milošću, blagošću. I sad mogu reći, ti si to savršeno odradila, otkrili smo da maestralno pjevaš, vrhunska si pjevačica i glumica", komentirala je Nives Celzijus Marinin nastup.

Oduševila je i Gorana Navojca. "Ono što je fascinantno, ti si sve što se dalo izimitirati, izimitirala, čestitam", poručio joj je.

"Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči nosi u sebi", rekla je Indira Levak, a na Marinin se nastup osvrnuo i Igor Mešin.

"Stvarno si ovo super otpjevala, u tebi se krije neki glas koji može sve", zaključio je.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +2 Neda Parmać - 1 Celebrity Indira nikad izazovnija: Ni prorezi iznad bokova nisu je spriječili da digne nogu na stol!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Mario Valentić TLZP: Mario Valentić kao Oskar i Slavica Mario Valentić +7 Mario Valentić Celebrity Maja Šuput priznala da je ljubomorna na ovog čovjeka, a odmah je i objasnila koji je razlog za to!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene