jeste li poslušali pjesmu?

O Aleksandri Prijović danima se priča, ali na vrhu je trendinga u Hrvatskoj druga srpska pjevačica!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović M.M./ATAimages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek i Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 Nina Badrić i Marija Šerifović Nina Badrić i Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 4 +19 Marija Šerifović - 5 Galerija

Iako se već danima priča o Aleksandri Prijović koja je rasprodala četiri koncerta u Areni Zagreb, njezine pjesme trenutačno u Hrvatskoj nisu u trendingu, na prvom mjestu nalazi se druga srpska pjevačica, Marija Šerifović.

Aleksandra Prijović rasprodala je četiri koncerta u zagrebačkoj Areni, a i peti je na putu. No hrvatskim trendingom na YouTubeu ovih dana njezine pjesme ipak nisu pri vrhu. To je mjesto zauzela druga srpska pjevačica, Marija Šerifović.

Marija je prije nekoliko dana objavila duet s našim pjevačem Matijom Cvekom ''Pola sunca'', a pjesma je dosad preslušana 1,8 milijuna puta u posljednja četiri dana.
Marija Šerifović istog je dana objavila i pjesmu ''Drugačija'', koja je također skupila 1,8 milijuna pregleda i trenutačno je treća u hrvatskom trendingu.

Drugo mjesto zauzeo je natjecatelj Supertalenta Branko Buzov, koji je svojim nastupom i citatom ''Lave, ustani, zapni, kreni'' pošteno naljutio članicu žirija Maju Šuput.

Inače, Cvek je još prošle godine objavio zajedničku fotografiju s Marijom te su im tada u komentarima pratitelji pisali kako se nadaju da je riječ o stvaranju zajedničkog dueta, a oni su im sada te nade i ostvarili.

Uz isječak iz spota Matija je dodao: "Nekom, dušo, duša uzalud. Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala, Mare, na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 2 Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput objavila selfie iz kreveta s mužem i sinom koji je uhvatio upravo Bloom: ''Stvarno ne znam na koga je!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Prskalo Matija Prskalo i Dominik Galić Matija Prskalo - 3 Matija Prskalo - 1 +8 Matija Prskalo Celebrity Našoj glumici život je obilježila rečenica iz kultnog filma, a posljednjih se godina tek povremeno pojavljuje u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene