Objavila na rođendan

Jedna od najljepših sportašica objavila sretne vijesti, nakon burnog ljubavnog života pronašla je čovjeka s kojim se odlučila skrasiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Šarapova na Instagramu je objavila da sa suprugom Alexanderom Gilkesom čeka prvo dijete, a sretnu vijest otkrila je na svoj rođendan.

Bivša prva tenisačica svijeta Marija Šarapova je trideset i peti rođendan iskoristila da na Instagramu objavi vijest o svojoj prvoj trudnoći.

Pogledaj i ovo showbuzz Šarapova u seksi izdanju Razgolitila se druga najbolja tenisačica na svijetu

Peterostruka osvajačica Grand Slama, koja se iz sporta povukla 2020. godine, vijest je podijelila sa svoja 4,2 milijuna pratitelja.

"Dragocjeni počeci!" napisala je uz fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira nasmijana i rukama se drži za trbuščić.

"Jesti rođendansku tortu za dvoje oduvijek je bila moja specijalnost", dodala je, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)

Šarapova se nedavno udala za britanskog biznismena Alexandera Gilkesa, s kojim će dobiti dijete.

Par je u vezi od 2018. godine, a ona ima burnu ljubavnu prošlost.

Prije sadašnjeg supruga ljubila je kolegu Grigora Dimitrova. Bugarski tenisač javio joj se e-mailom nakon što ju je vidio na teniskom meču 2013. godine. Ruskinja je u svojoj autobiografiji priznala da ju je ispočetka bilo strah da je Dimitrov premlad za nju, no svejedno se zaljubila. Veza im je potrajala dvije godine, a prekinuli su u trenutku kada je Šarapova bila u najgoroj fazi svoje karijere, nakon što je izgubila meč od Serene Williams. Zanimljivo, Grigor je prije hodao i s Marijinom suparnicom Serenom.

S košarkašem Sašom Vujačićem zaručila se 2010. godine, godinu dana nakon što su se upoznali u Los Angelesu i prohodali, no do oltara nisu uspjeli doći i nakon dvije godine zaruka su prekinuli.

Prije njega tenisačica je 2008. godine hodala s TV producentom Charliejem Ebersolom. Njihova veza nije dugo potrajala i prekinuli su iste godine kada su prohodali, a Charlie je tada utjehu pronašao u pjevačici Britney Spears.

Marijina veza koja je najviše privukla pažnje u medijima bila je s kolegom Andyjem Roddickom. Par se zajedno pojavio 2006. godine na US Openu, a mediji su im čak dali i nadimak "Rodapova". Iako nikada nisu javno progovorili o svojoj vezi, nema sumnje da je bilo strasti između njih.

Tenisačica je kratko hodala i s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svojeg 18. rođendana, a on je kasnije za medije izjavio da je prekinuo s njom jer "nije bila dobra u krevetu".

Gilkes je prije Marije bio u braku s Michom Nonoo, ženom koja je upoznala princa Harryja s Meghan Markle.

Inače, premda se tijekom svoje karijere natjecala pod ruskom zastavom i jedina je Ruskinja koja je osvojila Grand Slam, Šarapova živi u Sjedinjenim Državama otkako je kao talentirana mlada sportašica stigla u tu zemlju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene