seke na okupu

Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez, Ben Affleck +9 Jennifer Lopez, Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez ima dvije sestre, no rijetko ih pokazuje, a sada su osvanule njihove zajedničke fotografije.

Latino diva Jennifer Lopez jedna je od najvećih svjetskih zvijezda i malo je toga o njoj nepoznato.

Pogledaj i ovo showbuzz Nimalo ne nalikuju! Pogledajte kako izgleda starija sestra Jennifer Lopez, vješto je krije sve ove godine i malo tko zna da uopće postoji!

No ono što mnogi ipak ne znaju je da pjevačica ima dvije sestre, Leslie i Lyndu, koje nisu u showbiznisu i rijetko se pojavljuju u javnosti.

No sada su Instagramu osvanule njihove zajedničke fotke s nedavne proslave američkog Dana zahvalnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lynda Lopez (@lyndalopez08)

"Ljepo vas je vidjeti zajedno", "Prekrasne sestre", "Sve izgledate fantastično", neki su od brojnih komplimenata ispod fotki koje je objavila Lynda.

Lynda je mlađa od Jennifer i radi kao novinarka u New Yorku, a Leslie je najstarija od sestara i zaposlena je kao profesorica glazbe u jednoj školi u Bronxu.

Osim sestara, pjevačica ima i dva brata, a svi zajedno pojavili su se u showu Oprah Winfrey davne 2002. godine i tada su priznali kako zapravo ne vole javno govoriti o Jennifer.

Jennifer je s braćom i sestrama odrasla u Bronxu, a danas posjeduje nekretnine diljem Sjedinjenih Država i sa suprugom Benom Affleckom trenutno živi u Los Angelesu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene