prošlost se ponavlja

Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +19 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Galerija

Jennifer Lopez vratila se na Instagram nakon što je obrisala sve objave, a novim je videom potpuno raspametila obožavatelje.

Latino diva Jennifer Lopez zabrinula je milijune obožavatelje brisanjem svih objava sa svojeg profila na Instagramu, no sada se doznalo o čemu je bila riječ.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Pjevačica je na društvenoj mreži objavila video kojim je najavila svoj novi album "This Is Me... Now" koji je nastavak njezina albuma "This Is Me... Then" iz 2002. godine.

Video koji je zasad jedina objava na njezinu profilu na Instagramu započinje sa snimkom Jennifer iz 2002. koja se lagano pretače u novu snimku pjevačice, a začuđujuće koliko se malo promijenila u 20 godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Ovo je epski", "Hvala ti na ovom divnom iznenađenju", "Ovo se čekalo", "Volimo te", "Boginjo", neki su od brojnih komentara obožavatelja koji su uzbuđeni zbog novog albuma, a istovremeno su i odahnuli zbog njezina povratka na društvenu mrežu.

Zanimljivo je da oba Jenniferina albuma imaju poveznicu s njezinim suprugom Benom Affleckom.

Na popisu pjesama s novog albuma koji je objavila uz video nalazi se pjesma naziva "Dear Ben pt. ll" koja je nastavak pjesme "Dear Ben" s albuma od prije 20 godina, a obje su posvećene Afflecku.

Pjevačica i glumac su 2002. bili zaručeni i trebali su se vjenčati u rujnu 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti, a onda naposljetku u siječnju 2004. otkazali zaruke i prekinuli.

Dva desetljeća kasnije Jennifer i Ben ponovno su se spojili nakon što su oboje prekinuli veze s drugim ljudima, a u srpnju ove godine konačno su stali pred oltar.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila idilične obiteljske fotke iz Beča pa pokazala što joj je priredio nestašni Bloom: "Oprostite, molim vas…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene