Nešto je tu sumnjivo

Jennifer Lopez potezom kojem se od nje nitko nije nadao sve zabrinula, kamo je sve odjednom nestalo?

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck +21 Jennifer Lopez, Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez obrisala je profil na Instagramu s 227 milijuna pratitelja, a svoj potez zasad nije nikome objasnila.

Latino diva Jennifer Lopez zabrinula je svojih 227 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu nakon što je njezina profilna fotografija promijenjena u crni krug, a sve su objave jednostavno nestale.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

53-godišnja Jennifer prije samo nekoliko dana objavila je slatki video sa suprugom Benom Affleckom i svima dala do znanja kako je sretna, no i on je nestao, baš kao i sve što je prije dijelila s vjernom vojskom obožavatelja, a koji su sada poprilično zabrinuti.

Na Twitteru, na kojem je prati 45,5 milijuna pratitelja, i TikToku s 15,4 milijuna pratitelja, zamijenila je profilne slike na isti način, ali na tim platformama njezine prethodne objave nisu izbrisane. Na Facebooku, na kojem ima 60 milijuna pratitelja, ažurirala je profilnu i naslovnu fotografiju sa slikom na kojoj je samo napisano njezino ime i prezime.

Što se krije iza njezinih iznenadnih poteza, zasad se ne zna i ona se o tome nije oglasila. Neki njezini slavni kolege takvim su potezom znali najavljivati nove albume, no neki se pitaju ima li to možda veze s njezinim suprugom Benom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Naša najpoznatija navijačica opet je svjetska senzacija, pogledajte zašto je dospjela u američke, britanske i druge strane medije!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 8 Alka Vuica - 3 +18 Alka Vuica - 5 Celebrity Alka Vuica u prozirnoj mini haljini ponosno istaknula adute i ukrala show na događanju u Beogradu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene