"Laku noć, moj kraljeviću!"

Višnjić se dirljivom objavom oprostio od pokojnog kolege, glumio mu je ljubavnika u filmu za koji je dobio Oskara

Goran Višnjić Goran Višnjić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić +0 Goran Višnjić - 3 Galerija

Goran Višnjić se na Instagramu oprostio od kolege glumca Christophera Plummera koji je preminuo u 92. godini. Zajedno su glumili u filmu "Početnici" iz 2010. godine.

Brojne holivudske zvijezde opraštaju se od oskarovca Christophera Plummera koji je preminuo u 92. godini života u svom domu u Connecticutu.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 1 Uspomena iz 1998. Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Vijest o njegovoj smrti potresla je i našeg glumca s holivudskom adresom, Gorana Višnjića koji se od Plummera oprostio na svojem Instagramu gdje je, uz njihovu zajedničku fotografiju, objavio i citati iz Hamleta.

"Laku noć, moj kraljeviću! Jata anđela uspavala te svojim pjesmama", poručio je Goran glumcu koji je Hamleta utjelovio u filmu iz 1964. godine.

Višnjić je u filmu "Početnici" iz 2010. godine glumio Plummerovog ljubavnika. Uz njih u filmu glume i Ewan McGregor te Mélanie Laurent, a Plummer je za ovu ulogu nagrađen Oskarom.

Plummer je Zlatni kipić dobio i u 82. godini, za ulogu u filmu "Sav novac svijeta", čim se upisao u povijest kao najstariji dobitnik Oscara. Tijekom bogate karijere odigrao je više od 200 uloga, a karijeru su mu obilježili i filmovi "Moje pjesme, moji snovi" te "Insider".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Nekad i sad Od devedesetih slovi za jednu od najljepših Hrvatica, bila je Miss Dalmacije, a i danas sve očarava izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene