ljepotica bila i ostala!

Od devedesetih slovi za jednu od najljepših Hrvatica, bila je Miss Dalmacije, a i danas sve očarava izgledom

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa oduševila je pratitelje na Instagramu izgledom na novoj fotografiji, a mi smo se prisjetili kako je izgledala na početku karijere.

Bivša manekenka Viktorija Đonlić Rađa (43) domaćoj javnosti predstavila se davne 1995. godine kada je okrunjena titulom Miss Dalmacije, iako se godinu dana prije pojavila i u spotu popularnog splitskog glazbenika Duška Mucala za pjesmu "Mala"

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Nakon osvajanja titule misice odselila je u Zagreb gdje je pokušala izgraditi glazbenu karijeru. Probila je led pjesmom "Nema veze" koju je izbacila 1996. godine, no i dalje je veliki hit, a Viktorija od tada slovi i za jednu od najljepših Hrvatica.

Da i dalje opravdano nosi tu titulu, potvrdila je svojom posljednjom fotografijom na Instagramu za koju je dobila same komplimente.

"Našla je u mobitelu, nekako mi se svidjela, pa evo da je i vi vidite. Možda se još nekom svidi", napisala je pored zavodljive fotke na kojoj je otkrila jedno rame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

"Nema toga kome se neće svidjet", "Predivna", "Lijepa vanka i unutra", pisali su joj pratitelji kojima se itekako svidjelo ono što vide, a obasuli su je i lajkovima.

Viktorija često svoje pratitelje na Instagramu uveseljava i fotkama iz manekenskih dana, a i dalje se povremeno bavi manekenstvom i snima kampanje za domaće brendove. Glazbenu karijeru ostavila je u prošlosti, a otkako je upoznala supruga košarkaša Dina Rađu posvetila se braku i obitelji.

Bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, kada je Viktorija s menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Između para je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina i dok je ovaj bio još u pelenama, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

Simpatije javnosti Viktorija je osvojila i 2019. godine kada je sudjelovala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" u kojem je došla do samog finala.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene