S njom nema šale

Manekenka izbacila YouTubericu s piste, a 2016. javno je udarila "holivudskog zlostavljača slavnih"

Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi Hadid (Foto: Instagram) +0 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Prva samostalna revija Virginie Viard za Chanel prošla je u znaku Gigi Hadid i uljeza.

Nakon što je dizajner Karl Lagerfeld preminuo u veljači ove godine, postavilo se pitanje tko će ga zamijeniti na čelu Chanela.

Pogledaj i ovo showbuzz NEOČEKIVANI PREPAD URNEBESNA REAKCIJA Zbog neumjesne šale manekenka istukla muškarca

Tu čast dobila je njegova desna ruka Virginie Viard koja je na posljednjem danu prestižnog Tjedna mode u Parizu predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju.

Viard se nije previše odmaknula od prepoznatljivog Chanela, no mnogi su se složili kako mu je podarila mladenačkiji i slobodniji izgled. Ipak, komadi iz kolekcije za proljeće i ljeto 2020. godine potpuno su ostali u sjeni francuske YouTuberice Marie Benoliel koja je upala na pistu.

Naime, Benoliel se u jednom trenutku ubacila među manekenke na pisti, no brzo je uočena, unatoč tome što je bila odjevena u Chanel stilu. Ipak, prije osiguranja, do nje je došla poznata manekenka Gigi Hadid koja ju je u jednom trenutku primila za rame te ispratila s piste.

Ovo nije prvi put da je plavokosa manekenka upotrijebila "silu" nad takvim samoprozvanim "uzurpatorima", a prvi put se to dogodilo 2016. godine u Milanu kada joj je Vitalii Sediuk prišao s leđa tijekom fotografiranja te ju podignuo u zrak.

Gigi mu je tada zabila lakat u glavu uz riječi: "Pusti me, tko si ti dovraga? Ti si smeće", poručila mu je bijesna kao ris te pokazala kako su se brojni boksački treninzi itekako isplatili.

Vitalii je i prije tog nemilog događaja s jednom od najzaposlenijih manekenki današnjice terorizao Hollywood takvim ispadima koji su samo njemu smiješni, a posebno drage žrtve su mu zvijezde A-liste.

Gigi je ovoga puta mirnije postupila, jer ipak YouTuberica nije stavila svoje ruke na nju, no po izrazu lica vidjelo se kako je bila i više nego bijesna. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene