Što će reći kraljica...

Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle ponovno krši pravila kraljevskog dvora i onoga što se na njemu smatra dobrim ukusom! Ovog puta odjenula je haljinicu koja joj je otkrila koljena...

Poznata buntovnica velike karizme Meghan Markle od početka svoje veze s princem Harryjem krši ustaljena pravila kraljevskog ponašanja i modernizira britansku monarhiju. Protokolarna ponašanja vojvotkinja Meghan nerijetko zamijenjuje spontanošću, a pokazala je i da se ne želi podvrgnuti ustaljenim normama palače kada se radi o modi. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle sada će to i unovčiti Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

Nakon što je u trudnoći pokazivala gola ramena i stopala, lijepa Meghan sada je opet oduševila odjevnom kombinacijom koja pomiče granice onoga što kraljevska obitelj smatra dobrim ukusom. Naime, za svoj posjet Johannesburgu odjenula je bež haljinu na preklop koja je remenom bila stisnuta u struku, no pažnju nisu plijenile boja ili neobičan kroj, već njezina dužina. Javnost je nesmetano mogla uživati u pogledu na koljena vojvotkinje od Sussexa. 

S obzirom na to da pravila odijevanja za kraljevske dame nalažu da se koljena baš nikada ne pokazuju, Meghanin modni odabir može se smatrati vrlo hrabrim. No to za nju nije ništa neobično, ona je prekršila već niz dugih ariostokratskih tradicija, a javnost ju zbog toga samo još više voli. 

Podsjetimo, ona i princ Harry trenutačno su na kraju svoje desetodnevne turneje Afrikom, na koju su poveli i svog četveromjesečnog sinčića Archieja. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +11 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene