Kakva promjena

Glumica u slobodno vrijeme ne mari za to kako izgleda, no ovoga puta se itekako sredila

Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart (Foto: AFP) Galerija

Radi se o 28-godišnjoj Kristen Stewart, koja je bila jedna od uzvanica u Grand Palaisu u sklopu Paris Fashion Weeka na kojem je predstavljena posljednja Lagerfeldova kolekcija za Chanel.

Slavna glumica bila je jedna od muza nedavno preminulog dizajnera Karla Lagerfelda.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Ne gubi vrijeme Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta

Radi se o zvijezdi "Sumrak" sage, 28-godišnjoj Kristen Stewart, koja je bila jedna od uzvanica u Grand Palaisu u sklopu Paris Fashion Weeka na kojem je predstavljena posljednja Lagerfeldova kolekcija za Chanel, ali i općenito.

Kristen je Chanelova i dizajnerova muza postala prije 5 godina, a u Parizu je blistala u crnom kombinezonu s bijelim logom brenda koji je odlično istaknuo njezinu vitku liniju. Šminkom je, kao gotovo uvijek, naglasila oči, a look je začinila sunčanim naočalama te crnim štiklama.

"Karl je od samog početka naše suradnje poticao to da se osjećam dobro u vlastitoj koži i da je biti ja najbolja stvar koju mogu učiniti. U modnom svijetu to je prava rijetkost", jednom je prilikom rekla Kristen koja je u svim kampanjama izgledala fantastično, ali i drugačije nego inače.

Naime, u slobodno vrijeme, glumica uglavnom njeguje dječački izgled te se rijetko šminka, a sama je nekoliko puta istaknula kako ne mari previše za svoju pojavu u javnosti.

Zanimljivo, Karl je često za života znao šokirati javnost svojim izjavama poput onih "da se druži samo s lijepim i mladim ljudima, jer mrzi ružnoću" te "da je nošenje trenirke stvar osobnog poraza", dok je Kristen obožavao.

Ipak, glumica je blistala u Parizu, a ovoga puta s njom nije bila njezina djevojka, stilistica Sara Dinkin s kojom je prohodala nedugo nakon prekida 2-godišnje veze s Victoria's Secret anđelicom Stellom Maxwell.

Podsjetimo, Kristen je od 2009. do 2013. godine bila u vezi s glumačkim kolegom Robertom Pattinsonom, no prekinuli su nakon njene afere s 47-godišnjim redateljem Rupertom Sandersom.

Nakon toga ljubila je asistenticu Aliciu Cargile, i to prije kratke veze s francuskom pjevačicom Soko. Prije veze sa Stellom povezivali su je i s pjevačicom Annie Clark

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) +7 Eva Longoria (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica se i dalje rješava viška kilograma nakupljenih u trudnoći te ponovno izgleda fantastično

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) +8 Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Celebrity 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) +2 Mena Suvari (Foto: AFP) Celebrity Slatkicu za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta nismo prepoznali u ovom bizarnom izdanju

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) Taylor Hill (Foto: Instagram) +5 Taylor Hill (Foto: Instagram) Celebrity Slavna manekenka koju ne biste prepoznali bez šminke danas slavi 23. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene